Uncategorized
October 29, 2014 posted by Silvana Vorovenci

Cum obtii recolte bogate? Simplu: cu masini de semanat manuale Serosem

Cum obtii recolte bogate? Simplu: cu masini de semanat manuale Serosem

Sa recunoastem: orice munca agricola presupune efort si multa rabdare. Prin intermediul unor echipamente agricole adecvate, poti castiga timp si te poti bucura, in acelasi timp de confort, indiferent de natura lucrarilor. Asadar, daca vrei sa cresti productivitatea muncii agricole asigura-te ca dispui de utilaje performante, capabile sa transforme munca de camp intr-o activitate nu doar profitabila, ci si placuta.

Fie ca esti un agricultor cu experienta ori un novice in alte culturilor de camp, Serosem iti vine in ajutor cu o gama completa de utilaje destinate agriculturii. Astfel, din catalogul nostru de produse poti opta pentru masini de semanat manuale, la super-preturi! Ofera Serosem include masini de semanat manuale fiabile, cu o constructie de calitate, extrem de rezistente chiar si in cele mai vitrege conditii de lucru.

Nu ai aflat inca ce inseamna calitatea germana? Consulta oferta Serosem si convinge-te. Iti punem la dispozitie masini de semanat manuale fabricate in Germania, pe diverse categorii, pentru seminte mici si mari sau doar pentru seminte mici. Achizitionand masini de semanat manuale Serosem poti semana orice tip de seminte, fie ca este vorba de mac, ridiche, sfecla, salata, morcovi, spanac, fasole, fie de  mazare sau alte seminte.

Bucura-te de recolte bogate cu Serosem si masini de semanat manuale! Simplu, avantajos si ieftin!

Masini de semanat manuale-Confort in timpul lucrului si productivitate sporita!

Pentru agricultori, munca de camp reprezinta nu doar o activitate de baza ci si o sursa importanta de venit, o recolta compromisa inseamnand pierderi semnificative de timp si bani. Atunci cand doresti sa ai garantia unei recolte bogate, asigura-te ca dispui de utilaje performante!

Semanatul este lucrarea agricola ce consta in introducerea in sol a semintelor la adancimi corespunzatoare cerintelor  agrobilologice impuse de fiecare cultura, uniform repartizate, astfel incat sa creeze conditii de incoltire a semintelor si dezvoltarea plantelor. Cu alte cuvinte, semanatul este cea mai importanta etapa in pregatirea culturilor agricole, motiv pentru care intreg procesul trebuie sa se desfasoare ca la carte, doar prin intermediul unor echipamente adecvate.

Masinile de semanat sunt destinate pentru repartizarea uniforma, in randuri continue sau bob cu bob si ingroparea in sol, la adancimi de lucru precise, a semintelor.

Deoarece masinile de semanat sunt nelipsite din echipamentul agricol, acestea sunt cunoscute ca masini universale, ele putand semana orice tip de seminte. Exista doua tipuri de masini de semanat: masini de semanat cu destinatie generala si masini de semanat combinate (acestea efectueaza concomitent cu semanatul semintelor si alte lucrari).

Acolo unde spatiul disponibil este unul de dimensiuni reduse, se utilizeaza masini de semanat manuale. Acestea sunt foarte usor de controlat si permit accesul chiar si in cele mai dificile zone.

Serosem-O gama completa de masini de semanat manuale

Pentru sere, solarii, terenuri accidentate, suprafete neregulate, suprafete mici si inguste, Serosem iti pune la dispozitie masini de semanat manuale, deosebit de rezistente, durabile, foarte usor de manevrat dar  si de intretinut.

Avantaje masini de semanat manuale Serosem:

- calitate germana

- economie la seminte

- confort in timpul lucrului

- finalizarea lucrarilor in timp record

- obtinerea de recolte bogate

- garantie 24 de luni

Pe scurt, cu masinile de semanat manuale Serosem lucrezi cu spor! In plus, echipamentele comercializate sunt ideale atat lucrarilor agricole de mare amploare cat si activitatilor gospodaresti.

Pentru a comanda masini de semanat manuale la preturi competitive, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>