Instalatii
May 12, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Cu usi batante automate nu mai ai nevoie de portar

Cu usi batante automate nu mai ai nevoie de portar

Ce revolutie, ce descoperire, ce uimire sa te afli in fata unei usi si sa deschida singura, si asta fara portar, de parca ai pasi pe covorul rosu de la Hollywood si toata lumea te asteapta entuziasmata sa-ti ofere Oscarul! Ei bine, nu e un vis, sunt doar usi batante automate, in spatele carora sta un mecanism modern, extrem de practic, pe care adultii il vor iubi, iar copiii il vor adora de-a dreptul, caci, nu-i asa, ce poate fi mai funny decat sa te plimbi de colo-colo si sa te joci de-a v-ati-ascunselea cu un prieten invizibil.

Principalul avantaj usi batante automate este accesul rapid

 

Usi batante automate sunt fara indoiala o inventie cum nu se poate mai ingenioasa, iar printre avantajele acestora se numara:

1. Sunt dotate cu detectoare de obstacole;

2. Poti sa setezi cand vrei tu raza de actionare a deschiderii acestor usi;

3. Ai posibilitatea de a alege intre usi batante automate ce se deschid pe baza de senzori sau prin apasarea unui buton;

4. Viteza de inchidere si deschidere este variabila;

5. In cazul in care s-a produs o pana de curent ai la indemana functii multiple de blocare a usii;

6. Consumul de energie este redus, deci nu trebuie sa te ingrijorezi asupra acestui aspect;

7. Usi batante automate sunt dotate si cu protectie la vant;

8. In functie de spatiul in care vor fi montate se poate alege intre mai multe tipuri de brate;

9. Asigura confort tuturor utilizatorilor sai, in special persoanelor cu dizabilitati. Tocmai de aceea usi batante automate se folosesc in clinici si spitale;

10. Permit pastrarea curateniei si a igienei corespunzatoare in incaperile protejate cu acest gen de echipamente;

11. Sunt robuste si silentioase;

12. Fac fata si traficului intens;

13. Designul este minimalist;

14. Respecta standardele impuse de catre Uniunea Europeana;

15. Gasesti preturi bune de achizitie cu furnizorul potrivit.

Slide este furnizorul de usi batante automate de care si tu ai nevoie

 

Usi batante automate sunt deosebit de comode si-si gasesc intrebuintare in acele spatii cu trafic intens. Important de retinut ca aceste usi se pot adapta oricarui tip de intrare si, pe deasupra, accesul se poate face din ambele sensuri. Sunt fiabile si se monteaza usor de catre o echipa de specialisti.

Slide din Bocsa, judetul Caras-Severin, este partenerul potrivit. Echipa Slide iti pune la dispozitie usi batante automate, insa se ocupa si de proiectarea acestora, dar si de instalarea corespunzatoare a modelului ales. Astfel ca tu beneficiezi de solutii personalizate cu Slide pentru ca alegerea ta sa corespunda 100% nevoilor tale.

De ce sa alegi totusi usi batante automate de la Slide? Deoarece vorbim despre o experienta de peste 15 ani in domeniu, Slide reusind sa dea viata chiar si celor mai indraznete si mai nonconformiste proiecte. Cui se adreseaza Slide? Persoanelor juridice care au nevoie de acest gen de usi pentru a-si eficientiza afacerea, a-i spori gradul de confort, neuitand, in acelasi timp, si de estetica. In plus, produsele de la Slide sunt de top, realizate din materiale de prima calitate, astfel incat te vei bucura de o achizitie rezistenta si durabila.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege usi batante automate de la Slide. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Slide? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0721-364.457 sau 0737-110.001.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>