Industria Auto
June 20, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Cu Electroserv ai parte de bobinaj motoare electrice in cele mai bune conditii

Cu Electroserv ai parte de bobinaj motoare electrice in cele mai bune conditii

Pentru cei care lucreaza in industrie performanta presupune cunostinte de specialitate, echipamente moderne care sa functioneze perfect, capacitatea de a invata permanent si de a fi la curent cu noile tehnologii, investitii in resursele material si umane, perseverenta si experienta. Pentru cei din afara domeniului munca in industrie poate parea dificila. De fapt, pentru a obtine rezultate bune in orice domeniu trebuie sa te pregatesti permanent, si asta e valabil si pentru persoanele care lucreaza in industrie, si pentru sportivi, si pentru oamenii de afaceri, si pentru mestesugari.

E greu de spus cu exactitate care dintre elementele care compun succesul in industrie e mai important. Fara oameni specializati si dedicati, fara buni profesionisti lucrurile nu pot functiona. Pe de alta parte, pentru ca acestia sa isi puna in aplicare cunostintele e necesara si o baza materiala. E nevoie de echipamente performante care sa functioneze foarte bine.

Uzura materialelor si a echipamentelor apare in mod inevitabil cand activitatea industriala este intensa. La randul ei, uzura duce la aparitia unor defectiuni. Daca acestea nu sunt remediate la timp, daca piesele care nu mai functioneaza deloc sau nu mai functioneaza corespunzator nu sunt inlocuite sau reparate, performanta scade, la fel si productivitatea.

Drept urmare, comenzile nu mai pot fi onorate la timp se pot pierde clienti si, deci, poate scadea profitul.

Pentru ca astfel de situatii neplacute sa fie evitate, specialistii din industrie pot sa apeleze cu incredere la o companie care ofera, printre altele, servicii de bobinaj motoare electrice.

E vorba de compania Electroserv.

Bobinaj motoare electrice – servicii ireprosabile zi si noapte

Compania Electroserv efectueaza lucrari de bobinaj motoare electrice din 1996, anul in care a fost fondata. Activitatea firmei nu se limiteaza la bobinaj motoare electrice. Compania executa lucrari de bobinaj si pentru transformatoare, motoare de lift, pompe submersibile, compresoare, aparate de sudura, hidrofoare, transformatoare, ventilatoare, convertizori de sudura si generatoare.

Activitatea firmei Electroserv nu se limiteaza la efectuarea de reparatii si lucrari de bobinaj motoare electrice. Compania se ocupa si de comercializarea de motoare electrice si de piese de schimb pentru drujbe si bormasini. Daca ai nevoie de o piesa de schimb pentru drujba sau pentru bormasina poti sa apelezi oricand la unul dintre specialistii firmei Electroserv, care iti sta la dispozitie cu sfaturi. De ce sa arunci drujba sau bormasina veche cand Electroserv iti ofera piese de schimb cu care sa le inlocuiesti pe cele lipsa sau defecte?

De ce sa alegi Electroserv pentru lucrari de bobinaj motoare electrice?

In cei aproape 20 de ani de experienta firma Electroserv a castigat foarte multi clienti. In prezent executa peste 5500 de lucrari pe an. Specialistii de la Electroserv dau intotdeauna dovata de promptitudine si profesionalism.

Acestea nu sunt singurele motive pentru care ar trebui sa apelezi la Electroserv atunci cand ai nevoie de lucrari de bobinaj. Reprezentantii companiei lucreaza 24 de ore din 24. Asta inseamna ca orice comanda e procesata intr-un timp scurt. Compania ofera si asistenta tehnica, punere in functiune, garantie si transport, dar si service postgarantie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>