Uncategorized
May 26, 2014 posted by Bianca Hau

Cu Alemar Design termoformarea devine arta!

Cu Alemar Design termoformarea devine arta!

Ai nevoie de o companie care sa realizeze procedeul de termoformare pentru produsele tale in Bucuresti? Ai ajuns exact unde trebuie! Pentru Alemar Design acest proces este floare la ureche.

Termoformarea ofera numeroase avantaje produselor finale: formele sunt detaliate, specificatiile sunt stranse, tolerantele sunt scazute, costurile sunt minime, la fel si si limitarea ciclului de productie, termoformarea fiind o manifestare a unei tehnologii avansate.

Este ideala atunci cand doriti sa obtineti suporturi delicate (caserole, suporturi tehnice, etc.) astfel ca dumneavoastra veti fi pe deplin multumiti de produsul finit.

Materialele pe care firma le foloseste in acest proces sunt importate, iar culorile in care sunt disponibile difera in functie de preferintele dumneavoastra. Compania dispune de echipamente care permit efectuarea termoformarii in conditii excelente a diverselor materiale precum:  PVA, PS, HIPS, SET indiferent daca suprafata acestora este lucioasa, mata sau catifelata.

Ambalajele sunt extrem de utile atunci cand dorim sa ne luam mancarea la pachet (fie ea gatita sau nu) la locul de munca, sau atunci cand trimitem de la sat pachete copiilor care traiesc in oras pentru ca ei nu dispun de atat de multe produse naturale, fara E-uri. Ei bine cum am putea face acest lucra fara sa avem la indemana aceste caserole sau ambalaje? Cam dificil nu-i asa? Mai ales ca acestea au exact dimensiunea de care avem nevoie pentru o portie de ghiveci de legume, de exemplu.

Ambalajele fabricate prin termoformare produse de societatea Alemar Design sunt folositoare mai ales firmelor de catering si restaurantelor care intampina zilnic aceasta nevoie de ambalare. Ce mai asteptati? Alemar Design este considerata un specialist in acordarea acestui serviciu si nu veti regreta alegerea facuta. Veti avea parte de servicii complete de proiectare, realizare matrite si stante, termoformare, stantare plana, debitare pe contur, imprimare, caserare, ambalare colectiva si expediere in toata tara si in Europa.

Datorita experientei si perseverentei de-a lungul celor 7 ani de existenta, compania Alemar Design a reusit sa faca cunoscute, apreciate si solicitate produsele sale pe piata vest europeana, iar acest lucru nu poate dovedi decat calitatea serviciilor si a produselor oferite. Compania doreste sa se extinda cat mai mult si sa acopere un segment cat mai larg al solicitarilor de pe piata interna, constienti fiind de faptul ca merita acest lucru datorita valorilor pozitive pe care le promoveaza in relatia cu clientii.

Personalul calificat si bine instruit respecta toate normativele aplicabile posturilor de munca folosind totodata materiale ce corespund standardelor de calitate si de mediu ale Comunitatii Europene.

Dumneavoastra ca si client veti avea acces la o paleta diversificata de materiale specifice realizate in conditii excelente si de o calitate la standarde inalte care satisfac si pretentiile cele mai exigente, fabricarea se face in interiorul spatiului propriu astfel ca modificarile se pot realiza rapid si usor, costurile sunt reduse, termenele de livrare sunt respectate intocmai, la fel si confidentialitatea.

Orientarea se face catre client, compania promovand o colaborare bazata pe respect si seriozitate dorind sa se asigure de faptul ca este apreciata la adevarata sa valoare, pentru ca intr-adevar, principiile si politica firmei Alemar Design sunt in concordanta cu asteptarile fiecarui cumparator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>