Industria Auto
July 7, 2015 posted by Bianca Hau

Creati-va trusa de scule de mana auto perfecta – cu ajutorul celor de la Inedit Grup!

Sunteti un sofer impatimit, care mai tot timpul va aflati la volan? Reprezentati un mic atelier auto sau un salon de succes? Sunteti interesat de prevenirea tuturor situatiilor inedite ce pot aparea pe parcursul utilizarii masinii? Va temeti sa nu ramaneti in mijlocul pustiului, fara a avea la dvs. scule de mana cu ajutorul carora sa iesiti din impas? Nu v-ati format inca o trusa de scule de mana profesionala, dupa bunul dvs. plac la locul de munca? Atunci apelati cu incredere la expertii Inedit Grup si deveniti un meserias in repararea defectiunilor masinii!

Cel mai bun pret de achizitie scule de mana calitative il ofera cei de la Inedit Grup

Sunteti ingrijorat de anumite zgomote pe care le face masina dvs. in timpul mersului? Simtiti ca ceva nu este in regula cu autoturismul dvs.? De ce sa stati cu mainile in san, cand ati putea sa va folositi cunostintele in domeniu si sa reparati eventualele probleme ce au aparut in ultima perioada de folosire a autoturismului? Daca nu aveti sculele de mana potrivite pentru operatiunile pe care doriti sa le intreprindeti, cereti ajutorul unor experti in domeniu! Accesati site-ul ineditgrup.ro, consultati oferta de scule de mana si alegeti ceea ce vi se potriveste! Sa nu va lipseasca niciodata din masina trusa de scule de mana complet echipata pentru unele situatii de urgenta!

Echipa Inedit Grup va pune la dispozitie scule de mana precum chei dinamometrice, clichet extensibil, seturi cu un anumit numar de prelungitoare tubulare, chei fixe sau chei reglabile pentru instalatii. De asemenea, Inedit Grup are la vanzare, tot in categoria scule de mana si clesti (cleste papagal, cleste cu autoblocare, patent), diverse surubelnite, piese inelare cotite, seturi de chei combinate cu clichet, truse de chei, si lista poate continua.

Oferta companiei Inedit Grup in materie de scule de mana este potrivita atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, cei care detin, spre exemplu un mic atelier sau un service auto de succes. Sculele de mana sunt ideale pentru inlocuirea pieselor, repararea sau fixarea lor, si cu siguranta nu au preturi exagerate! Cu o experienta de peste 13 ani pe piata din Romania, Inedit Grup si-a format deja un portofoliu bogat de clienti, carora le ofera produse si servicii de cea mai buna clitate! Sculele de mana sunt dispobile in mai multe modele, sunt de mai multe tipuri, ideale pentru orice sofer cu minime cunostinte sau meserias priceput!

Scule de mana ieftine gasiti la Inedit Grup

Inedit Grup face parte dintr-un grup de companii cu capital integral privat, ce a luat nastere in urma cu mai bine de 13 ani, si este format din Inedit Car&Truck si Inedit Tools. Obiectul de activitate al companiei face referire la importarea si comercializarea de consumabile service auto, cosmetice auto, ornamente si accesorii, consumabile igiena auto, scule de mana si pneumatice, si lista poate continua. De asemenea, sunteti invitat sa achizitionati si cricuri pneumatice, cricuri hidraulice, exhaustoare sau organe de asamblare, echipamente de distributie a fluidelor, practic orice ati putea visa in domeniul industriei auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>