Echipamente Industriale
May 11, 2016 posted by Bianca Hau

Covoare din cauciuc de la Ikosar

Covoare din cauciuc de la Ikosar

Cauciucul reprezinta un material care si-a gasit foarte multe intrebuintari in cadrul industriei, dar si in viata de zi cu zi. In acest moment se poate ca din el sa se produca si covoare din cauciuc. Motivele sunt simple: izoleaza electric, este elastic si este rezistent la factori chimici si fizici. Insa nu oriunde gasiti cauciuc de calitate, ci doar la producatorii si distribuitorii profesionisti.

De la ce companie pot achizitiona covoare din cauciuc?

Unul dintre furnizorii de covoare din cauciuc prezenti pe piata romaneasca care ofera calitate, este compania nemteasca Ikosar. Din anul in care a fost infiintata, 1993 ea a cunoscut o dezvoltare continua. Si-a inceput activitatea in cadrul sectorului de productie al articolelor tehnice din cauciuc. In prezent este un competitor important in domeniu, reusind sa isi vanda produsele atat in tara, cat si in strainatate. La Ikosar puteti apela pentru diferite produse din cauciuc si servicii de vulcanizare, cauciucare si reparare.

De ce sa apelez la Ikosar pentru covoare din cauciuc?

Motivele pentru care sa apelati la Ikosar pentru covoare din cauciuc sunt multiple. Inca de la inceput s-a impus pe piata datorita principiilor sale: calitate, flexibilitate, diversitate, promptitudine si dotare tehnica. Toate acestea au rezultat o cerere in continua crestere a produselor lor si promovarea lor si in afara granitelor. Astfel, Ungaria, Italia, Grecia, Egipt, Irak, etc. sunt tari in care Ikosar a reusit sa ajunga, obtinand astfel clienti fideli. Apeland la ei veti avea parte de un partener serios la care sa apelati cu toata increderea. Trebuie precizat si faptul ca aceasta companie nu este un simplu distribuitor de produse, ci ea este cea care le produce, dumneavoastra obtinand astfel produse direct de la producator, la preturi avantajoase.

Ce tip de covoare din cauciuc ofera Ikosar?

Ikosar vine in intampinarea clientilor cu o gama variata de produse din cauciuc, printre care si covoare. Aceste covoare din cauciuc pot fi folosite la etansarea pardoselilor si la izolatii. Sunt fabricate din cauciuc ce are striatii sau fete lise. Tot aici putem aminti si placa tehnica din cauciuc ce este rezistenta la solicitari dinamice sau cu rezistenta la diverse medii chimice sau de temperatura. Ca si dimensiuni, exista latimi standard 1000-1200 mm, grosimi intre 2 si 25 mm si la cerere se pot debita longitudinal cu latimi diverse. Pe langa aceste covoare puteti beneficia si de produse ca: benzi transportoare, curele late de transmisie, garnituri din cauciuc, covorase de intrare, etc. Specificatiile tehnice ale produselor le regasiti pe site-ul companiei.

Cum pot contacta firma Ikosar pentru achizitionare de covoare din cauciuc?

Pentru a contacta compania Ikosar si a cumpara covoare din cauciuc, va invitam sa accesati pagina  de Internet, ikosar.ro. Veti gasi informatii suplimentare cu privire la produsele lor, inclusiv o brosura pe care o puteti descarca. De asemenea, va este prezentat procesul tehnologic pas cu pas, in felul acesta reusind sa va dati seama de profesionalismul lor. In cazul in care doriti si alte detalii despre produsele si serviciile oferite, va stau la dispozitie datele de contact: numerele de telefon, adresa de e-mail si adresa sediului din Timisesti. Reprezentantii Ikosar va pot oferi informatii detaliate, iar apoi veti putea solicita livrarea produselor dorite de dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>