Uncategorized
September 1, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Conti Compreso-Furnizor de compresoare cu palete si servicii premium

Conti Compreso-Furnizor de compresoare cu palete si servicii premium

Cauti un furnizor de compresoare, instalatii specializate, motocompresoare, rezervoare de aer comprimat, uscatoare cu absorbtie si refrigerare, dar si multe alte accesorii aferente? Raspunsul il gasesti la Conti Compreso, specialisti in aer comprimat ce-ti pun la dispozitie o gama completa de produse dar si servicii personalizate. Din portofoliul Conti Compreso poti opta inclusiv pentru compresoare cu palete.

Un compresor cu palete este alcatuit dintr-un stator cilindric si un rotor cilindric care este asezat excentric in cilindru. Un astfel de dispozitiv se utilizeaza pentru marirea presiunii unui gaz inchis intr-un recipient, prin miscarea volumului sau. Conti Compreso iti asigura tot ceea ce te intereseaza in materie de compresoare cu palete, oferta fiind variata. Avantajele: preturile competitive si performanta compresoarelor.

In plus, firma hunedoreana iti sta la dispozitie si cu servicii de reparatii sau de intretinere pentru compresoare cu palete dar si pentru restul produselor. Echipa este formata din experti in domeniul echipamentelor cu aer comprimat, astfel ca ai garantia unor servicii de prima mana, furnizate prompt si la preturi accesibile.

Compresoare cu palete-Ce trebuie sa stii  despre compresoare

Rolul unui compresor este sa transporte si/sau mareasca presiunea unui flux de gaz. Gazele circula prin conducte de la presiune inalta la presiune joasa, de aceea deplasarea sau transportul unui gaz necesita ca presiunea initiala a acestuia sa fie mai mare decat presiunea finala. Pe scurt, compresorul transforma energia furnizata de catre motorul de antrenare (electric sau termic) in energie pneumatica.

Tipuri de comperesoare

Exista doua mari tipuri de compresoare, si anume:

- Compresoare volumice: sunt masini in care presiunea statica se obtine prin admisia volumelor succesive ale unui gaz intr-o camera inchisa si golita prin dezlocuire cu deplasarea unui element mobil. Acestea sunt  cele mai utilizate tipuri de compresoare la ora actuala.  La randul lor, compresoarele volumice se clasifica in: compresoare cu piston (cu comprimare directa, cu comprimare prin membrana), compresoare cu angrenaje (cu surub, cu lobi)  si compresoare cu palete.

- Compresoare dinamice (sau turbocompresoare): sunt masini in care presiunea crescuta a gazului se obtine prin transformarea energiei cinetice a gazului in energie (sau presiune) potentiala, cu un flux continuu de la admisie la evacuare.

Ce sunt compresoarele cu palete?

Compresoarele cu palete fac parte din categoria compresoarelor rotative si sunt alcatuite dintr-o carcasa si un rotor cilindric asezat excentric fata de carcasa  in care sunt dispuse. Paletele se executa  din materiale antifrictiune menite sa protejeze carcasa impotriva uzurii. Pentru a avea un contact ferm, in spatele fiecareia dintre palete se monteaza un arc elicoidal.

De unde comanzi compresoare cu palete, compresoare de la A la Z?

Daca vrei sa ai garantia unei investitii avantajoase, contacteaza un furnizor specializat si profita de gama completa de servicii. Fie ca locuiesti in Hunedoara ori in alt oras al tarii, Conti Compreso iti asigura accesul la compresoare de la A la Z, inclusiv la compresoare cu palete. Firma promoveaza solutii inovatoare, indeale unui numar larg de aplicatii industriale si nu numai.

Conti Compreso nu doar ca pune la dispozitia clientilor sai compresoare de inalta prerformanta ci asigura si servicii de reparatii/intretinere pentru produsele pe care le comercializeaza. Pentru informatii suplimentare acceseaza www.conticompreso.ro

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>