Echipamente Industriale
March 25, 2016 posted by Bianca Hau

Containerele tip cabina o solutie eficienta pentru diverse activitati

Containerele tip cabina o solutie eficienta pentru diverse activitati

Indiferent daca organizati un concert, doriti sa asigurati paza unei incinte sau daca doriti sa creati o afacere mica de tipul unui chiosc, atunci cu siguranta pentru personalul implicat trebuie sa gasiti o solutie eficienta pentru a putea sa isi indeplineasca activitatea cu succes. O solutie extrem de fiabila si comoda este oferita prin intermediul unor containere cabina care vor deveni extrem de utile in astfel de activitati.

Cateva informatii despre noi

Inca din anul 2000 firma noastra ofera astfel de solutii pentru oricine doreste sa ofere angajatilor sai si nu numai, conditiile cele mai optime pentru desfasurarea activiatilor indiferent daca este vorba despre un chiosc sau o cabina pentru paza unei incinte.

Box Container va pune la dispozitie spre achizitionare aceste containere cabina pe care dumneavoastra doar va trebui sa le amplasati in zona in care doriti si sa realizati ultimele finisaje pentru a putea asigura toate conditiile necesare. Pe site-ul nostru www.container.ro veti putea afla toate informatiile necesare despre tipurile de containere cabina comercializate si preturile practicate. Intre timp va vom oferi cateva informatii legate de modul in care sunt echipate si construite aceste containere cabine astfel incat la final sa devina solutiile perfecte pentru necesitatile pe care le aveti.

Cum se construiesc containerele cabina?

In primul rand pentru ca sa putem realiza astfel de containere cabina se face un schelet dintr-un profil de otet zincat de care ofera structura de rezistenta necesara pentru a suporta greutatea intregului container dar si pentru a oferi protectie impotriva intemperiilor. Al doilea pas pe care il realizam in constructia acestor containere cabina este reprezentata de montarea panourilor laterale. Aceste panouri sunt proiectate in functie de specificatiile dorite astfel incat sa includa decupaje pentru geam, usa, aerisire si alte elemente necesare cum ar fi lampi, prize si altele.

Dupa montajul acestor elemente containerul incepe sa prinda contur si incepe sa semene cu produsul finit pe care vi-l doriti. Urmatorul pas este montarea elementelor de tamplarie PVC cum ar fi usile si ferestrele. Apoi, dupa ce s-au constituit elementele exterioare ale acestor containere cabina, incepe sa capete forma pe care doriti sa o aiba pentru a putea fi utilizata in scopul pe care il doriti. Dar inainte de a da spre folosinta aceste containere cabina se pune la punct instalatia electrica, cea de telecomunicatii plus cea de date daca este cazul si se introduc elementele de incalzire in functie de nevoi.

Etape finale si modalitati de comandare a unor containere cabina

Dupa livrarea acestor containere cabina nu mai trebuie decat sa realizati ultimele finisaje pentru a putea sa le utilizati in cele mai optime conditii. Ultimul pas este, desigur, introducerea mobilierului si a echipamentelor pe care le va utiliza personalul dumneavoastra.

Aceste containere cabina sunt deosebit de utile in orice situatie, asadar daca doriti sa comandati atunci va asteptam pe site-ul nostru www.container.ro si sa stabilim impreuna cele mai importante detalii pentru a beneficia de acestea in cele mai bune conditii.

Inca de la inceputul activitatii noastre ne-am remarcat prin profesionalism si promtitudine, astfel ca de-a lungul timpului am reusit sa devenim unul dintre furnizorii de solutii de top pentru nevoile clientilor nostri. Profitati chiar acum de ofertele noastre remarcabile si nu ezitati sa ne contactati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>