Uncategorized
June 19, 2016 posted by Bianca Hau

Container.ro – solutia idala pentru achizitionarea de containere modulare

Container.ro – solutia idala pentru achizitionarea de containere modulare

Cautati o oportunitate adecvata pentru a va deschide o afacere, sau pentru o locuinta temporara, care sa nu necesite investitii initiale fabuloase si sa nu va faca gaura in buget, sau sa va determine sa luati un imprumut? Atunci cu siguranta trebuie sa aflati de beneficiile pe care vi le ofera containerele modulare pe care le gasiti de cumparat chiar pe site-ul container.ro. Aceste containere modulare pot avea 1, 2 sau chiar 3 etaje, cu scara de acces la exterior dar si la interior, precum si holuri, incaperi compartimentate si sali special amenajate, la preturi accesibile!

Ce avantaje aveti daca investiti in containere modulare de la container.ro?

Containerele modulare, va vine sa credeti sau nu, sunt excelente spatii de locuit. De asemenea, acestea pot fi folosite ca si ateliere de lucru si de reparatii, sau sedii de gradinite, scoli ori institutii publice. Containerele modulare sunt excelente locuinte de vacanta, hoteluri, moteluri, sau chiar camine studentesti. Containerele modulare sunt dotate cu instalatie electrica, racordate la reteaua de canalizare si apa.

Containerele modulare sunt alcatuite dintr-o structura metalica profilata la rece cu materiale cu grosimi cuprinse intre 3 si 12 mm. Aceste containere modulare au podea si acoperis imbinate in piese de colt, conform normelor de constructie ISO. Containerele modulare din oferta container.ro au podea din tabla zincata cutata, cu linoleum PVC de trafic intens, in vreme ce acoperisul este din tabla zincata dublu faltuita, cu folie anticondens, vata minerala si PAL melaminat. Peretii sunt realizati din panouri tip sandwich poliuretan, cu usi de acces metalice si ferestre termopan PVC. In privinta instalatiei electrice, aceasta este completa, si include priza exterioara, tablou de sigurante automate, agrafa de impamantare, prize simple si duble, intrerupatoare, lampi neon, si lista poate continua. Ca si orice cladire care se respecta, containerele modulare de la container.ro au instalatie sanitara executata din polipropilena, alimentata cu apa.

Tipuri de containere modulare asigurate de container.ro

Containerele modulare produse de firma container.ro sunt in conformitate cu normele ISO in vigoare, executate atat in dimensiuni standard, cat si la comanda. Containerele modulare pot fi dotate cu aparate de aer conditionat, instalatii sanitare, convectoare. Containerele modulare pot fi executate cu un anumit numar de ferestre, usi si amplasament, in functie de cerinte si necesitati. Materialele folosite pentru containerele modulare sunt de calitate superioara. Containerele modulare se instaleaza simplu si rapid, este o solutie rapida si ieftina pentru un spatiu de locuit, si se pot amplasa oriunde, in oricare locatie dorita de client. Clientii din Galati beneficiaza de transportul gratuit al containerelor modulare. Apelati cu incredere la specialistii container.ro si va veti bucura de calitate, la preturi mici. Va puteti deschide propria afacere sau puteti avea propria locuinta la un pret mic, comandand un container modular de la container.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>