Industria Constructiilor
June 18, 2014 posted by Lavinia Bilba

Constructii statii epurare realizate de Maghebo!

Constructii-spatii-epurare-usrpADaca ai nevoie de servicii de constructii statii epurare, Maghebo este alaturi de tine oferindu-ti cele mai avantajoase servicii de acest tip. Pe baza expertizelor realizate in domeniu se doreste obtinerea unor constructii statii epurare, eficientizand astfel procesul de purificare a apei. Intrucat apa este cea mai importanta resursa, aceste sisteme sunt absolut  necesare in locatiile care se confrunta cu un deficit sau cu un surplus de apa. Reusita proiectelor clientilor companiei este asigurata prin intermediul unor solutii eficiente si a unor tehnologii de ultima generatie.

La un raport calitate-pret excelent, compania iti ofera solutii personalizate in functie de necesitatile tale. Statiile de epurare sunt de o eficienta maxima reusind sa curete apele menajere in proportie mare respectand astfel normele privind calitatea apelor uzate la deversarea in emisar. In gama de lucrari pe care Maghebo le realizeaza se incadreaza si constructii de statii epurare, iar specialistii firmei iti stau la dispozitie cu servicii si solutii de ultima ora. Materialele utilizate de Maghebo la intocmirea lucrarilor sunt de cea mai inalta calitate pentru a oferi rezistenta ridicata si timp de viata cat mai indelungat.

Despre constructii statii epurare!

Constructia acestor statii epurare este realizata in functie de cerintele clientului si specificul mediului de utilizare. Serviciile de constructii statii epurare se adreseaza celor care vor sa recurga la solutii biologice-oxidative de tratare a apei, prin care sa obtina un nivel cat mai mic de poluare a apei ce urmeaza a se devarsa. Compania se ocupa de constructii statii epurare pentru mai multi clienti din tara. In lucrarile de proiect sunt incluse si echipamentele si instalatiile specifice obiectului de activitate, la performantele si capacitatile cerute de client. Specialistii companiei iti propun cele mai eficiente solutii din punct de vedere tehnic si cele mai fiabile in ceea ce priveste costurile, timpii necesari de mentenanta si consumurile. Statiile de epurare pot utiliza diverse metode de tratare a apelor uzate.

Aceste statii de epurare se instaleaza in spatii unde nu exista racordare la un sistem centralizat de canalizare. Statiile de epurare sunt proiectate si realizate in conformitate cu standardele prevazute pentru acest domeniu pentru a asigura curatarea apelor menajere. Cel mai mare avantaj pe care il ofera specialistii Maghebo este flexibilitatea de care dau dovada in lucrarile efectuate. Acestia transforma orice lucrare imposibila sau greu de realizat intr-o lucrare executabila fara nicio problema. Echipa tanara si cu o vasta experienta in domeniu iti ofera cele mai bune solutii si alternative la solicitarile tale.

Cine realizeaza constructii statii epurare?

Cu sediul in Campulung Moldovenesc, compania Maghebo ofera clientilor servicii in domeniul constructiilor. Activitatea este ghidata in jurul lucrarilor de constructii atat a cladirilor rezidentiale, cat si a celor nerezidentiale. Ulterior, compania s-a extins realizand lucrari din domneiul constructiilor rutiere si industriale, cat si statii de epurare a apei. Echipa acorda o atentie deosebita fiecarei lucrari in parte, dorind sa satisfaca cerintele clientilor. Pentru informatii suplimentare acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Maghebo.

 

Datele de contact ale firmei Maghebo

Adresa firmei: Calea Bucovinei, Nr. 139B, Campulung Moldovenesc

Telefon: 0755 090 771

Email: maghebo_tehno@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>