Instalatii
December 9, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Constructia unei centrale Liepsnele

Constructia unei centrale Liepsnele

Este deja iarna si chiar daca temperaturile nu se grabesc sa scada si sa ne ofere zile geroase inca din luna decembrie, ai cu siguranta nevoie de centrale Liepsnele pentru incalzirea locuintei tale. Aceste centrale nu numai ca au un pret foarte bun de achizitie, insa-ti permit sa faci economii serioase in ceea ce priveste alimentarea cu combustibil, poti folosi lemne sau carbuni, au o garantie de 25 de ani de functionare perfecta, cenusa nu se curata decat de 2 ori pe luna, deci ai scapat de un chin, iar cazanul este fara condensare, exact ceea ce si tu cauti pentru casa ta.

Centrale Liepsnele, solutia perfecta pentru ierni geroase

 

Centrale Liepsnele au numeroase avantaje, iar utilizarea acestora iti va aduce numai beneficii.

Pentru a intelege de ce o centrala Liepsnele este atat de valoroasa, haide sa aflam impreuna care sunt elementele ce intra in constructia acesteia:

1. Ventilatorul;

2. Rolele intrebuintate pentru cablul de ridicare;

3. O clapeta de alimentare cu aer;

4. Regulatorul de tiraj;

5. Racordul pentru apa calda;

6. Compartimentul de incalzire a aerului;

7. Deschiderea pentru tirajul cosului de fum;

8. Cablul folosit pentru ridicarea distribuitorului de aer;

9. O supapa de comutare – foc de lemne sau carbune instalata in spatele conductei speciala pentru alimentarea cu aer;

10. Usa folosita pentru incarcarea cu combustibil;

11. Distribuitorul de aer;

12. Combustibilul;

13. Carligul pentru fixarea cablului;

14. O usa pentru scoaterea cenusii;

15. Gratarul;

16. Suportii pentru gratar pentru functionarea pe carbune;

17. Racord retur apa;

18. Conducta telescopica pentru alimentarea cu aer;

19. Racordul supapa de protectie.

Retine ca boilerul este de fapt un cilindru realizat din otel, cilindru acoperit la randul lui de un cilindru de otel care are dimensiuni mult mai mari si care cuprinde toata instalatia de incalzire. Interesant este cum apa calda circula fara probleme printre cele 2 cilindre cu care este prevazuta o centrala Liepsnele.

Regulatorul termic de tiraj al centralei este instalat fara doar si poate in partea din fata a boilerului. De asemenea, in constructia centralei Liepsnele sunt montate si o usa pentru incarcarea cat mai usoara cu combustibil solid, o usa intrebuintata pentru scoaterea cenusii si o deschidere folosita pentru tirajul cosului de fum. O centrala Lipesnele mai are in constructia ei si conductele de tur si de retur a apei.

Amintim si de compartimentul de incalzire a aerului ce este instalat deasupra compartimentului de ardere si are rol in imbunatatirea calitatii combustibilului, dar si a transmisiei de caldura.

Centrale-lemne-liepsnele.ro, importator unic de centrale Liepsnele in Romania

 

Daca centrale Lipesnele te-au convins si vrei sa le folosesti si tu pentru incalzirea locuintei tale, ia legatura cu Centrale-lemne-liepsnele.ro, importator unic de centrale Liepsnele in Romania. Comanda acum orice model de centrala din depozitul Centrale-lemne-liepsnele.ro si te vei bucura de frumoase reduceri de 20%. In plus, transportul iti este oferit gratuit!

Fa economii serioase utilizand centrale Lipesnele importate de catre Centrale-lemne-liepsnele.ro, bucura-te si de confort sporit, de caldura optima in propria locuinta, de incarcare mult mai rara a cazanului, de o curatare de cenusa doar de 2 ori pe luna si de garantie oferita de catre Centrale-lemne-liepsnele.ro de 5 ani!

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege centrale Liepsnele de la centrale-lemne-liepsnele.ro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele centrale-lemne-liepsnele.ro? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0769-076.287 sau trimite un e-mail pe adresa contact@centrale-lemne-liepsnele.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>