Instalatii
July 8, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Confortul, la superlativ! Cominvest-Furnizor de instalatii HVAC.

Confortul, la superlativ! Cominvest-Furnizor de instalatii HVAC.

Confortul, la un alt nivel! Pe scurt, instalatii HVAC. Daca esti in cautare unei solutii practice pentru sporirea sentimentului de confort in locuinte sau la munca, alege instalatiile HVAC si bucura-te de un numar infinit de avantaje. Instalatiile HVAC sunt cele de incalzire, ventilare si aer conditionat, montate in spatii diverse pentru a obtine cel mai bun confort in ceea ce priveste calitatea aerului si temperatura.

Pentru instalatii HVAC in gama completa si la preturi excelente, consulta oferta Cominvest.

Cominvest ofera solutii complete in domeniul instalatiilor HVAC, printre care: vanzare, montare si service. Cu sediul in Bucuresti, compania reprezinta cu succes in toata tara branduri renumite precum: LG Electronics, Viessmann, Mitsubishi, Fujitsu, Trane, Buderus, Evapco, Rosenberg, Romstal, Wolf, Wilo, York si altele. Dincolo de echipamente performante, din noua generatie, Cominvest iti ofera accesul si la preturi competitive, ideale oricaror bugete.

Clasicele instalatii termice sunt de domeniul trecutului! Astazi, toti cei care vor sa se bucure de confort la superlativ, inclusiv de un ambiant perfect, au la indemana instalatii HVAC de la Cominvest.

Instalatii HVAC-Solutia momentului in materie de confort!

Veri racoroase, cu aer proaspat, respirabil si ierni calduroase, placute pentru intreaga familie. Tehnologia aduce in atentia publicului instalatii de o performanta exceptionala si cu functii dintre cele mai complexe: instalatii HVAC. Pot fi utilizate atat iarna cat si vara, avand functie dubla de incalzire si racire a unei incaperi.

Ce sunt instalatiile HVAC?

Instalatiile HVAC sunt solutii complete pentru nevoile moderne, integrand sisteme de incalzire, ventilatie (si purificarea aerului) si aer conditionat. HVAC reprezinta de fapt prescurtarea unor cuvinte din limba engleza, si anume: Heating, Ventilation and Air Conditioning, a caror traducere inseamna „incalzire, ventilatie si aer conditionat”.

Cum functioneaza o instalatie HVAC?

Pentru a creste eficienta si pentru a asigura un serviciu de calitate, solutiile HVAC se bazeaza pe un sistem de microprocesoare aflate sub comanda unui procesor master, care efectueaza comanda totala a sistemului. Solutiile HVAC aduc laolalta instalatiile termice, centralele termice, ventilatie si purificare a aerului, inclusiv, climatizare.

Avantaje instaltii HVAC

- posibilitatea de a controla valorile de temperatura

- control optim asupra umiditiatii din aer

- confort superior din punct de vedere termic

- functie 2 in 1,  solutii excelente de incalzire si racire a spatiilor

- prin controlul umiditatii, instalatiile HVAC protejeaza persoanele cu afectiuni respiratorii. Cu astfel de instalatii, nivelul umiditatii este mereu la valori perfecte pentru fiecare persoana in parte

- au incorporate si aparate de aer conditionat (un avantaj in zilele caniculare de vara)

- pot fi montate in cadrul oricarui tip de spatiu, fie ca este vorba de spatii rezidentiale, ori de cele comerciale, administrative si chiar industriale

De unde comanzi instalatii HVAC?

Daca vrei sa ai garantia unei investitii optime si pe termen lung, apeleaza la Cominvest si profita de ofertele personalizate in materie de instalatii HVAC.

Gratie experientei pe piata de profil, Cominvest a legat parteneriate cu cei mai importanti furnizori de pe piata de profil, astfel ca ai certitudinea unor solutii de calitate premium, cu performante exceptionale. In plus, Cominvest este autorizata sa efectueze lucrari de montaj si service de astfel de instalatii si ofera garantie pentru fiecare interventie.

De asemenea, echipa Cominvest iti asigura servicii de consiliere in alegerea corecta a instalatiilor HVAC, in functie de exigentele fiecarui client. Pentru informatii suplimentare si pentru comenzi instalatii HVAC, acceseaza www.cominvest.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>