Echipamente Industriale
August 28, 2015 posted by Bianca Hau

Confort va ofera servicii automatizare cazan pentru un plus de siguranta!

Confort  va ofera  servicii automatizare cazan  pentru un plus de siguranta!

Automatizarea unui cazan este o alegere foarte inspirata, dat fiind ca aceasta functie sporeste siguranta acestuia, dar si eficienta sa. Cazanul reprezinta un echipament creat special pentru a produce abur la anumiti parametrii ceruti de turbina. Indiferent de tipul cazanului, automatizarea se poate face  cu ajutorul unor dispozitive speciale, care ajuta la exploatarea acestora pentru a obtine un randament maxim, fara a fi pusi in pericol. In plus, exista si dispozitive de protectie care au grija ca functionarea sa fie corespunzatoare.

In cazul in care aveti nevoie de servicii de automatizare cazan, firma Confort din capitala va intampina cu cele mai bune oferte. Astfel, puteti opta pentru instalarea unui timer pentru purja cazanului, regulatoare de temperatura, traductor de nivel, stabilizator de nivel, purja de fund, sonda de nivel  si multe alte dispozitive si accesorii. In functie de necesitatile dumneavoastra, echipa Confort va implementa cele mai bune solutii, astfel ca rezultatele vor fi pe masura celor mai exigente cerinte.

In plus, personalul de aici este specializat si autorizat sa realizeze automatizari de cazane, fiecare lucrare fiind privita cu profesionalism si responsabilitate. Solicitarile dumenavoastra vor fi solutionate intr-un timp cat mai scurt, astfel ca nu veti fi nevoiti sa asteptati prea mult.

Aspecte tehnice automatizare cazan

Cazanul este un echipament extrem de eficient, mai ales atunci cand vine vorba de propriul confort. Din punctul de vedere al tipurilor de cazane, exista doua categorii: cele care au circulatie naturala si cele cu strabatere fortata. In primul caz, circulatia apei este posibila cu ajutorul tevilor fierbatoare.  Procesul are loc in mod natural deoarece exista o diferenta intre greutatea specifica a apei si combinatia de apa-abur. Insa, exista si cazane cu strabatere fortata, acestea nefiind dotate cu tambur. Acestea au in schimb o pompa de alimentare cu care este posibila circulatia apei prin cazan.

Asadar, procesul de automatizare cazan este realizabil in ambele cazuri si se va realiza in etape. De exemplu, in cazul cazanelor cu circulatie naturala, se va avea in vedere realizarea unui echilibru intre debitul de abur pe care turbina il cere si cel pe care in produce cazanul, atunci cand presiunea si temperatura sunt constante. Urmatorul pas este luarea masurilor necesare pentru ca arderea sa fie optima in focar.

In plus, in procesul de automatizare cazan include si realizarea egalitatii dintre debitul de gaze evacuat din cazan si cel de gaze arse care au fost produse in interiorul focarului, echilibrul fiind extrem de important. Si salinitatea apei este importanta, concentratia avand nevoie de o valoare stabila.

Cine va ofera automatizare cazan la cele mai inalte standarde?

Compania Confort din Bucuresti va asteapta cu o multime de oferte destinate firmelor , dar nu numai, la preturi foarte avantajoase. Astfel, puteti opta pentru automatizare cazan, cazane de apa calda, cazane de abur, arzatoare automatizate etc. Calitatea produselor pe care le furnizeaza aceasta echipa este garantata, avand in vedere ca firma detine toate certificarile necesare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>