Instalatii
February 13, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Cominvest-Instalatii HVAC. Solutii complete in materie de confort

Cominvest-Instalatii HVAC. Solutii complete in materie de confort

Ofera confort termic sporit, controleaza umiditatea si poate fi utilizate atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna. Acestea sunt doar o mica parte din beneficiile oferite de instalatiile HVAC-solutii complete pentru nevoile moderne, integrand sisteme de incalzire, ventilatie (inclusiv purificare aer) si aer conditionat.

Un sistem HVAC este compus din: centrale termice, instalatii termice, ventilatie si purificarea aerului, instalatii de racire/climatizare.

Esti in cautarea unui furnizor de instalatii HVAC care sa-ti garateze nu doar echipamente ultra-moderne ci si preturi avantajoase? Consulta oferta celor de la Cominvest, companie cu traditie in domeniul instalatiilor HVAC. Mai exact, Cominvest iti ofera servicii de vanzare, montare si service pentru o gama completa de instalatii HVAC.

Pe langa comercializarea de instalatii HVAC, Cominvest este autorizata sa efectueze lucari de montaj si service pentru instalatiile de acest gen. Se ofera garantie pentru fiecare interventie!

Instalatii HVAC-Pentru o calitate mai buna a aerului si controlul temperaturii

Uita tot ceea ce stiai despre solutiile de incalzire si ventilatie (luate separat). Astazi, inovatiile tehnologice aduc in prim plan solutii complete menite sa ofere superconfort, intr-o forma total noua si economa. Instalatiile HVAC indeplinesc toate exigentele utilizatorilor, fiind alternative optime pentru toti cei care doresc confort termic si un aer sanatos!

Ce sunt instalatiile HVAC?

Termenul HVAC provine din limba enegleza (Heating, Ventilation and Air Conditioning=Incalzire, Ventilatie si Aer Conditionat) si este utilizat pentru un sistem electro-mecanic care incalzeste, raceste, filtreaza sau controleaza  umiditatea aerului dintr-o incinta. Principalul rol al instalatiilor HVAC este acela de a regla temperatura camerei, umiditatea si fluxul de aer, pentru a le mentine la standarde normale.

La baza instalatiilor HVAC se afla un sistem ultra-performant de microprocesare, acest sistem fiind aflat sub comanda unui procesor master (cel care detine intreaga comanda a sistemului).

Ce beneficii ofera instalatiile HVAC?

Cand spui ¨instalatii HVAC¨ spui automat tehnologie si confort. Instalatia ofera randament maxim in orice sezon, fie iarna sau vara, controland umiditatea si oferind un confort termic sporit. In plus, instalatia executa functii multiple, simultan (incalzeste, ventileaza si ofera aer conditionat), totul cu un consum energetic redus. Aceasta se poate adapta oricarui spatiu (rezidential, industrial, comercial), oferind acelasi nivel de confort!

Cominvest-Specialist in instalatii HVAC. Peste 18 ani de experienta!

Daca vrei sa ai garantia unor instalatii HVAC de marca, apeleaza la Cominvest, companie din Bucuresti cu o experienta de peste 18 ani in domeniu. Iti oferim solutii complete, 100% personalizate, pentru un confort adaptat necesitatilor.

In catalogul Cominvest gasesti branduri cu prestigiu, printre care: LG Electronics, Viessmann, Mitsubishi, Fujitsu, Trane, Buderus, Rosenberg, Romstal, Wolf, Wilo, York si altele. Instalatiile  HVAC comercializate de Cominvest, controleaza temperatura, umiditatea si calitatea aerului in cladiri rezidentiale, comerciale si industriale. Pe scurt, Cominvest iti ofera solutii de la A la Z in materie de instalatii HVAC.

Instalatiile HVAC pe care le comercializam intrunesc toate calitatile unor echipamente de ultima generatie si pot fi configurate pentru orice tip de cladire. Instalatiile permit un montaj rapid si eficient, precum si economii majore. Pe langa rezistenta deplina la uzura si conditii grele de mediu, instalatiile HVAC au si un nivel redus de zgomot si vibratii. Toate instalatiile HVAC din oferta Cominvest se pot automatiza.

Pentru a comanda instalatii HVAC, acceseaza www.cominvest.ro.Cominvest iti pune la dispozitie servicii de montaj si mentenanta pentru instalatiile de acest gen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>