Echipamente Industriale
February 19, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Cominvest-Instalatii HVAC. Confort termic sporit, economii mari!

Cominvest-Instalatii HVAC. Confort termic sporit, economii mari!

Confortul este prioritar, motiv pentru care instalatiile termice, centralele termice, instalatiile de ventilatie  si purificare a aerului nu trebuie sa ne lipseasca din spatiile in care ne desfasuram activitatea. Instalatiile HVAC au rolul de a regla temperatura camerei, umiditatea si fluxul de aer pentru a le mentine la standarde normale. In plus, prin intermediul unor instalatii HVAC, verile devin mai racoroase si iernile mai calduroase!

Cauti un o firma specializata in comercializarea de instalatii HVAC care sa-ti ofere accesul nu numai la echipamente performante din punct de vedere tehnologic ci si la tarife avantajoase? Raspunsul il gasesti la Cominvest, companie prezenta pe piata inca din 1997. Cu sediul in Bucuresti, Cominvest ofera solutii complete in domeniul instalatiilor HVAC, prin servicii de vanzare, montare si service pentru toate echipamentele de acest gen.

Cominvest iti pune la dispozitie toata gama de instalatii termice, de la centrale de apartament pana la centrale de dimensiuni mari (pentru cladiri de birouri, cladiri industriale, centre comerciale, etc.).

Prin instalatii HVAC, Cominvest iti ofera solutii complete, pentru nevoile moderne! Consulta catalogul Cominvest si comanda instalatii HVAC pentru un confort deplin!

Instalatii HVAC-Pentru un ambient placut!

Heating, Ventilation and Air Conditioning (HVAC) este un termen utilizat  pentru un sistem electro-mecanic care incalzeste, raceste, filtreaza sau controleaza umiditatea aerului intr-o incinta. Asigurarea temperaturilor interioare optime, atat in timpul sezonului rece, cat si in timpul sezonului cald, contribuie la desfasurarea in cele mai bune conditii a activitatilor zilnice. Instalatiile HVAC ajuta la mentinerea  unui climat interior confortabil, reusind in acelasi timp sa reduca considerabil costurile pentru energia electrica.

Instalatiile HVAC au la baza o tehnologie inovatoare. Mai exact, pentru a creste eficienta si pentru a asigura  un serviciu de calitate, instalatiile HVAC se bazeaza pe un sistem de microprocesare aflat sub comanda unui procesor master, care efectueaza comanda totala a sistemului.

In ce domenii se utilizeaza instalatiile HVAC?

- Industrial: hale, fabrici de prelucrare si tratare a lemnului, depozite en-gros, hale de procesare si depozitare produse alimentare, hale de productie, etc.

- Comercial: spatii comerciale de dimensiuni mici si medii, cladiri de birouri, spatii publice largi, super si hipermarketuri, etc.

- Servicii: clinici, spitale, laboratoare, cabinete, hoteluri, pensiuni, restaurante, cinematografe, sali de spectacol, sali festive, teatre, sali de sport, centre spa, piscine, etc.

Avantaje instalatii HVAC

- confort termic sporit

- control total asupra umiditatii din aer

- ideale in orice anotimp

- montaj rapid

- consum energetic redus

- posibilitate de automatizare

Cominvest-Instalatii HVAC din noua generatie

Cominvest comercializeaza instalatii HVAC bazate pe tehnologia VRF (debit variabil al agentului frigorific). Aceasta tehnologie este recomandata, in special, spatiilor deschise (cladiri de birouri) ce au nevoie de optimizarea confortului. Instalatiile HVAC oferite de Cominvest au capacitatea de a incalzi si raci simultan, oferind o eficienta energetica extrem de ridicata.

Compania bucuresteana colaboreaza cu numerosi producatori renumiti din acest sector de echipamente (LG Electronics, Viessmann, Mitsubishi, Fujitsu, Trane Buderus, Evapco, Rosenberg, Romstal, Wolf, Wilo, York, etc.), astfel ca poate oferi solutii pentru fiecare client in parte.

Instalatiile HVAC conving prin fiabilitate, durabilitate si design modern, atractiv (usor de integrat in orice arhitectura si in orice spatii). Pentru a vedea oferta in materie de instalatii HVAC, acceseaza www.cominvest.ro si contacteaza-ne!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>