Uncategorized
August 28, 2014 posted by Silvana Vorovenci

Cominvest-Centrale in condensatie Romstal, Buderus, Viessmann

Cominvest-Centrale in condensatie Romstal, Buderus, Viessmann

Viitorul clasicelor centrale pe gaz are un singur nume: centrale in condensatie! Acestea se remarca gratie gradului de eficienta extrem de ridicat, consumului redus, durabilitatii si nu in ultimul rand, pretului foarte atractiv!

Daca esti in cautarea unui furnizor de centrale in condensatie care sa-ti ofere nu numai solutii persoanlizate ci si tarife avantajoase, apeleaza la Cominvest, specialist in domeniul instalatiilor HVAC: vanzare, montare si service. Astfel, din catalogul nostru poti opta pentru centrale in condensatie ce poarta marca celor mai importanti producatori pe piata mondiala!

Cominvest iti pune la dispozite o gama completa de centrale in condensatie ideale pentru ca tu sa te bucuri de confortul termic in locuinta! Renunta, asadar, la traditionalele centrale termice si alege centrale in condensatie, singurele capabile sa ofere o eficienta energetica de peste 100%!  Cominvest are solutii in acest domeniu atat pentru utilizatorii casnici, cat si pentru marile centre comerciale si industriale aflate in cautarea unor metode optime de incalzire.

De ce sa investesti intr-o centrala termica ineficienta si scumpa, cand poti foarte simplu sa achizitionezi centrale in condensatie, la tarife excelente, ideale oricaror bugete! Consulta oferta Cominvest si descopera confortul la superlativ!

Centrale in condensatie-Eficienta energetica 100%

Acum cand sezonul rece sta sa inceapa, este indicat sa-ti indrepti atentia spre ceea ce va insemna confortul termic in zilele friguroase de iarna. Din pacate insa, atunci cand mercurul din termometre scade la valori greu de suportat, ¬†confortul se plateste…scump. Daca nu esti multumit de randamentul centralei termice si daca te-ai saturat sa stai cu caloriferele inghetate, opteaza pentru o centrala in condensatie. Motivul? Este mai eficienta si mai economa!

O centrala in condensatie utilizeaza nu numai energia eliberata la ardere, ci si caldura suplimentara obtinuta prin condensarea vaporilor de apa continuti de gazele arse. Datorita acestui sistem de functionare inovator, o astfel de centrala va reduce semnificativ consumul de energie si deci, factura la intretinere. Cu alte cuvinte, randamentul maxim este rezultat in urma recuperarii caldurii latente din vaporii de apa rezultati in urma arderii.

Cui se adreseaza tehnica functionarii in condensatie? Oricui doreste confort maxim, fara costuri suplimentare! O centrala in condensatie poate fi instalata atat intr-un apartament de bloc, intr-o casa veghe, vila sau casa de vacanta, cat si in cladiri de dimensiuni mai mari.

Cat despre utilizare, o centrala in condensatie functioneaza ca una normala, designul fiind acelasi, dar eficienta mult mai mare! In plus, centrala in condensatie are o durata de viata mai mare, de pana la 20 de ani!

Cauti centrale in condensatie, la preturi accesibile? Solutia o gasesti la Cominvest, furnizorul de confort!

Atunci cand vine vorba de confortul tau nu exista jumatati de masura, de aceea este indicat sa investesti intr-o sursa de caldura inovatoare, menita sa-ti satisfaca toate cerintele in materie de randament. Cominvest vine in intampinarea exigentelor tale cu o gama completa de centrale in condensatie marca Romstal, Buderus, Viessmann si Immergas.

Datorita numarului mare de modele disponibile, cu siguranta vei gasi la noi centrala in condensatie de care ai nevoie! Mai mult, echipa Cominvest iti sta la dispozitie si cu servicii de montaj, totul pentru ca tu sa te bucuri cat mai repede de noua investitie! Oferta noastra se adresaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, din Bucuresti si din restul tarii!

Pentru a achizitiona centrale in condensatie, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>