Uncategorized
November 9, 2016 posted by Bianca Hau

Comandati inele de ridicare cu surub la cel mai bun raport calitate-pret din Romania, de la Iron Trade!

Desi nu li se acorda o importanta prea mare, inelele de ridicare cu surub  isi gasesc intrebuintare intr-o gama foarte variata de aplicatii. In ziua de azi, intr-o societate moderna ce se bazeaza pe eficienta echipamentelor si masinilor pentru ca totul sa functioneze perfect, este nevoie de accesorii mici, insa foarte rezistente, care sa faca fata provocarilor. Daca si dvs. aveti nevoie de inele de ridicare cu surub, nu ezitati sa apelati la specialistii companiei Iron Trade, din judetul Covasna, Targu Secuiesc. Aici veti gasi o gama foarte variata de astfel de produse, calitative, rezistente, robuste, la preturi foarte bune!

Ce sunt si la ce folosesc inelele de ridicare cu surub?

            In mod traditional, acestor inele de ridicare cu surub li se mai spune si ocheti. Acestea sunt fabricate conform normelor europene, standardelor cerute in domeniu, standardul DIN 580, ce prevede toti parametrii care sa permita intrebuintarea in deplina siguranta a produselor. Inelele de ridicare cu surub sunt alcatuite dintr-un cadru cu rolul de a furniza contactul cu sarcina ce trebuie ridicata, cadru care e sudat pe ochi de otel, prevazut apoi cu filet magnetic. Filetul este realizat dintr-o gama vasta, si este proportional cu sarcina nominala admisa pentru intrebuintarea lui, sarcina care creste exponential cu unghiul realizat de dispozitivul de ridicat cu planul sarcinii.

Va intrebati cate tipuri de inele de ridicare cu surub exista, si cum veti sti care este inelul perfect pentru echipamentul dvs.? Inelele de ridicare cu surub se gasesc pe mai multe dimensiuni, in functie de necesitatile utilizatorilor. De mentionat si faptul ca exista surub rotativ, ochet piulita, inel sudabil, cu rulment sau inel cu bolt. Inele de ridicare cu surub sunt confectionate numai din materiale de o calitate superioara, pentru ca acestea sa fie rezistente la socuri, vibratii si tensiuni. Inelele sunt testate si alcatuite conform normelor europene, putand fi usor montate pe piese ce sunt utilizabile in orice conditii. Achizitionati piesele de care aveti nevoie din oferta Iron Trade, pentru manipularea utilajelor industriale sau a aparatelor din industria energetica.

Iron Trade – furnizorul de inele de ridicare cu surub de care aveti nevoie

Aveti nevoie de piesele acestea atat de mici, insa foarte importante pentru functionarea echipamentelor dvs.? Vreti sa le gasiti la preturi bune, sa fie rezistente, si sa nu va dezamageasca? Apelati cu incredere la specialistii Iron Trade! Inelele de ridicare cu surub pot fi achizitionate la preturi bune si, pe langa acestea, mai puteti cumpara si alte organe de asamblare de la producatori renumiti din tari precum Germania, Italia sau Ungaria! Comandati chiar acum inele de ridicare cu surub la preturi exceptionale, din oferta Iron Trade!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>