Industria Farmaceutica
April 19, 2015 posted by Lavinia Bilba

Colectare deseuri medicale prin intermediul Steryl Eco!

754ae602424ded46cb469e37c05e33afDaca ai nevoie de servicii colectare deseuri medicale, Steryl Eco iti este aproape oferindu-ti cele mai avantajoase servicii la preturi convenabile pe piata de specialitate. Steryl Eco asigura  solutii complete si servicii impecabile de colectare deseuri medicale oricand ai nevoie. Deseurile medicale fac parte din categoria deseurilor care au un grad mare de periculozitate luand in considerare riscul de infectare pe care il au asupra omului, fapt pentru care necesita o gestionare si eliminare corespunzatoare a acestora. Serviciile oferite respecta regulile in ceea ce priveste gestionarea, colectarea, transportul si eliminarea acestor tipuri de deseuri, iar resursele materiale de care dispune aceasta societate determina realizarea celor mentionate in cele mai bune conditii.

Tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu reprezentantii firmei Steryl Eco si o echipa se va deplasa la sediul tau pentru ridicarea deseurilor existente, indiferent de cantitatea sau tipul acestora. Gestionarea si eliminarea acestor deseuri nu poate fi realizata la intamplare, ci intr-un mod responsabil si corect. Formata din personal calificat, cu experienta in domeniu, echipa raspunde cu promptitudine si seriozitate oricarei solicitari, indiferent de zona tarii unde este efectuata.

Colectare deseuri medicale pentru siguranta mediului inconjurator!

Steryl Eco este o firma profesionista si dedicata care iti ofera servicii complete reusind sa colecteze, transporte, elimine definitiv deseuri in conformitate cu normele impuse la nivel national si european. Compania Steryl Eco se adreseaza clinicilor, spitalelor si institutiilor medicale din intreaga tara carora le ofera saci si recipiente pentru o colectare corespunzatoare, cat si experienta si profesionalismul acestei echipe. Avand la dispozitie personal calificat, vehicule avizate de Ministerul Sanatatii si o tehnologie avansata de inlaturare a deseurilor, Steryl Eco este un sprijin real pentru intreg sistemul sanitar din tara. Raportul calitate-pret al acestor servicii este unul de invidiat.

Steryl Eco colecteaza deseurile pe categorii, in diferite recipiente pe care le transporta pana la punctul de eliminare, fiind sigur ca aceasta operatiune se realizeaza dupa prevederile legale. Debarasarea deseurilor medicale intr-un mod iresponsabil, cat si eliminarea acestora in mod incorect determina producerea unor efecte negative asupra mediului inconjurator actionand ca factori poluanti pentru acesta. Eliminarea deseurilor medicale se va realiza prin sterilizare termica, metoda ecologica, care asigura distrugerea completa a acestora. Nerespectarea acestor reguli privind operatiunile de colectare deseuri atrage dupa sine amenzi serioase, asta in cel mai fericit caz.

Despre Steryl Eco!

Compania Steryl Eco are ca obiect de activitate gestionarea, colectarea, transportul si eliminarea deseurilor medicale. Serviciile oferite se pot desfasura pe intreg teritoriul tarii asigurand solutii complete intregului sistem sanitar romanesc. Pe langa deseurile medicale, societatea se ocupa si de cele din frizerii, saloane de cosmetice si tatuaje, cat si unitati alimentare. Colectarea deseurilor se realizeaza in recipiente, containere speciale si ambalaje avand in vedere nivelul de periculozitate si riscul de infectare pe care il prezinta aceste deseuri. Societatea Steryl Eco detine toate resursele necesare pentru oferirea de servicii complete la standarde inalte si anume: dotari si personal calificat cu experienta in acest domeniu. Apeleaza acum la Steryl Eco si ai grija de mediul inconjurator.

Datele de contact ale firmei Steryl Eco

Adresa firmei: Sos. Alexandriei, nr. 544, Bragadiru

Telefon: 0214 481 499

Email: office@steryleco.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>