Industria Grea
October 8, 2014 posted by Oana Birgaoanu

Colectare deseuri aliaje neferoase prin Laurex Prod

Colectare deseuri aliaje neferoase prin Laurex Prod

Colectare deseuri aliaje neferoase sau colectare deseuri, in general, reprezinta o necesitate atat pentru o tara mai curata, o planeta mai verde, cat si pentru propria ta sanatate. Poti chiar sa mergi mai departe cu gandul si sa faci un exercitiu de imaginatie. Colectarea deseurilor este absolut necesara daca vrei ca generatiile viitoare sa aiba parte de o viata normala, pe o planeta normala, nu sa traiasca intr-o lume desprinsa din filmele de SF in care gradul de poluare exagerat a dus la imposibilitatea de a mai trai pe Terra.

Indiferent ca este vorba despre sticla, hartie, plastic, pungi, cartoane, metale feroase si metale neferoase, cat si aliajele acestora, colectarea si reciclarea lor trebuie sa devina o obisnuinta pentru toti cetatenii din aceasta tara, ba chiar o datorie fata de ei insisi si fata de copiii, nepotii si stranepotii lor!

Colectare deseuri aliaje neferoase. Ce sunt aliajele neferoase?

 

Aliajele neferoase si metalele reprezinta o grupa importanta de materiale ce au fost utilizate de catre om inca din cele mai vechi timpuri. Ele sunt utilizate cu succes chiar si in zilele noastre in diferite domenii ale tehnicii deoarece au carcateristici deosebite precum rezistenta impotriva coroziunii, prezinta prelucrabilitate, elasticitate si plasticitate si au chiar si capacitatea de a amortiza socurile.

Chiar daca metalele neferoase se folosesc de mii de ani putem spune ca abia in secolul XX productia de metale neferoase, cat si de aliaje neferoase a crescut spectaculos, crestere care trebuie gestionata cu mult tact prin colectare si reciclare.

Ca o mica clasificare a aliajelor neferoase amintim de:

- aliajele slab aliate care au in compozitia lor mai putin de 3% elemente de aliere;

- aliaje mediu aliate – in compozitia lor elementele de aliere nu depasesc 10%;

- aliaje inalt aliate cu peste 10% in compozitia lor de elemente de aliere.

Aliajele neferoase se pot clasifica si astfel: aliaje de turnatorie, aliaje deformabile si prealiaje. Toate sunt caracterizate printr-o compozitie nominala, prin simbol, printr-o compozitie reala si printr-una admisibila.

Cine ma ajuta cu serviciul de colectare deseuri aliaje neferoase?

 

Daca esti din Ramnicu Sarat ai mare noroc in ceea ce priveste colectarea deseurilor de aliaje neferoase. In ajutorul tau vine Laurex Prod care-ti pune la dispozitie servicii de colectare de calitate superioara.

Cum se colecteaza deseurile de aliaje neferoase? Desigur, in conditii de maxima siguranta, fiind transportate cu masini speciale pentru acest gen de serviciu. Masinile sunt dotate corespunzator si sunt verificate in permanenta respectand legislatia in vigoare.

Cui se adreseaza serviciile de colectare deseuri de aliaje neferoase? Atat persoanelor fizice care doresc sa se implice in mentinerea unui mediu curat, cat si persoanelor juridice care produc in permanenta un volum mare de astfel de deseuri ce provin din:

- procesul de productie;

- dezmembrari de utilaje, dar si de subansambluri;

- activitatea de intretinere;

- reparatii;

- casari de mjloace fixe;

- dezmembrari ale pieselor de schimb;

- ambalaje;

- obiecte de inventar.

Pentru orice detalii in legatura cu serviciul de colectare deseuri de aliaje neferoase, echipa Laurex Prod iti sta la dispozitie cu informatii competente.

Daca vrei sa ai parte de servicii de calitate, alege colectare deseuri aliaje neferoase de la Laurex Prod. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Laurex Prod? Pentru detalii, suna la numarul 0722-773.610 sau trimite un e-mail pe adresa voicuoprea@yahoo.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>