Echipamente Industriale
May 30, 2016 posted by Oana Birgaoanu

CNC LaTech: Masini de debitare cu comanda numerica, varianta cu oxigaz

CNC LaTech: Masini de debitare cu comanda numerica, varianta cu oxigaz

Esti in cautarea unui partener competent, capabil sa-ti raspunda prompt si eficient solicitarilor, un partener de incredere care sa-ti furnizeze masini de debitare cu comanda numerica, fie ca este vorba despre varianta cu oxigaz, cu plasma sau modele speciale? Acesta este CNC LaTech din Brasov, un renumit producator autohton care se va ridica la inaltimea asteptarilor tale, garantat!

Masini de debitare cu comanda numerica sunt puse la dispozitia doritorilor de catre CNC LaTech din Brasov

 

Pentru a putea achizitiona si tu masini de debitare cu comanda numerica, varianta cu oxigaz, nu trebuie decat sa iei legatura cu CNC LaTech din Brasov. Aceasta companie proiecteaza si produce aceste masini de debitat, fiind destinate pentru o utilizare cat mai eficienta in diverse domenii de activitate unde performanta va creste vazand cu ochii.

In parteneriat cu General Numeric realizeaza constructia masinilor de debitat, masini noi, insa se ocupa si de cosmetizarea si modernizarea celor vechi utilizate pentru realizarea de diferite confectii metalice de calitate superioara.

Masini de debitare cu comanda numerica

 

Masini de debitare cu comanda numerica, varianta cu oxigaz, sunt cele mai cunoscute si mai raspandite masini de debitare si taiere. Cu ajutorul lor poti sa tai chiar si tablele foarte groase, de 300 mm, intervalul de debitare fiind intre 3 mm si 300 mm. Insa totul se realizeaza in functie de diuzele folosite in acest scop.

Masinile de debitare fabricate de CNC LaTech sunt echipate atat cu regulatoare de tensiune, cat si cu manometre si cu brenere Messer. Comanda celor 3 cai a masinilor de debitat se face cu ajutorul unor electrovalve ce sunt actionate la 24V. Ce marca de brener este cea mai potrivita? CNC LaTech lasa asta la latitudinea ta. In plus, CNC LaTech iti propune si numeroase optionale pentru ca astfel sa-ti fie mult mai usor sa le exploatezi. Dintre aceste optionale amintim de aprinderea automata, urmarirea automata a distantei constante dintre tabla si brener sau chiar posibilitatea de a monta mai multe brenere pe aceeasi masina de debitat rezultand astfel taierea multipla in paralele.

De retinut ca mecanica masinilor de debitat se bazeaza pe o structura autoportanta care are ansamble sudate si care foloseste ghidaje cremaliere sau alte elemente deosebit de importante aduse de la firme de renume pentru acest domeniu.

In cate categorii se impart masinile de debitat numerice cu oxigaz? Din punct de vedere al constructiei amintim de:

1. Masini ce au o dimensiune utila de pana la 2×6 m. Structura este sudata si sprijinita inteligent pe picioare reglabile. Acestea au avantajul de a putea fi mutate foarte usor, cat si de a fi reglate cu mare usurinta;

2. Masini cu dimensiunea utila de peste 2×6 m, dar pana la 3×12 m. Au structura fixata in podea fiind exploatate in conditii grele. Ele sunt concepute cu protectie a ghidajelor, tocmai de aceea prezinta rigiditate mare.

Important este faptul ca CNC LaTech iti livreaza masinile impreuna cu programul FastCAM care este specializat pentru masinile cu oxi, cu plasma, apa sau lasar. Programul se livreaza numai in regim OEM cu masini de debitare.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege masini de debitare cu comanda numerica de la CNC LaTech. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele CNC LaTech? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0727-620.279 sau trimite un e-mail pe adresa office@cnc-machines.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>