Industria Constructiilor
April 3, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Cherestea constructii pentru case in armonie cu natura

Cherestea constructii pentru case in armonie cu natura

O locuinta permanenta realizata din lemn si cherestea constructii ti-ar surade? Unii oameni ar zice da, altii ba, insa tu, inainte de a lua o decizie finala, nu ar fi rau sa pui in balanta toate aspectele. Gandeste-te numai la casele din lemn ce rezista de secole, la traditia lemnului din Europa si din lumea intreaga si vei vedea ca acest material natural este cum nu se poate mai potrivit pentru sanatatea familiei tale, pentru confort, fiind si vesnic la moda.

Cherestea constructii este ideala pentru a construi case din lemn

 

Stiai ca atat in America de Nord, cat si in Scandinavia aproximativ 90% dintre constructii sunt realizate din lemn? Oare de ce?! Stiai ca in Japonia, expusa constant cutremurelor, majoritatea locuintelor au la baza lemnul deoarece acesta este un material flexibil si rezista cu succes trepidatiilor? S-a dovedit ca toate casele din lemn pot face fata cu succes unui cutremur ce atinge chiar si 8,5 grade pe scara Richter.

Pe langa faptul ca lemnul iti ofera nenumarate posibilitati de a-l prelucra, ele este totodata si cel mai vechi material de constructii pe care l-a utilizat omul de-a lungul timpului. Acesta a fost utilizat si inca este folosit cu succes pentru a realiza case, pergole, foisoare sau piese de mobilier, aspectul estetic al acestuia, caldura si nobletea fiind elemente definitorii pentru lemn.

Sa amintim si de faptul ca lemnul este un foarte bun izolator fonic si termic, datorita elasticitatii si porozitatii sale specifice. Pe timp de iarna, casele ridicate din lemn, mai exact care au la baza si cherestea constructii din lemn, se mentin calde, iar vara temperatura este optima, racoroasa si placuta.

Aspectul natural al caselor din lemn se incadreaza mult mai bine oricarui peisaj si, pe deasupra, sunt si biodegradabile. Cu toate acestea, casutele din lemn sunt rezistente si te poti bucura de ele pentru zeci, chiar sute de ani. In plus, lemnul este un material ideal pentru sanatatea oamenilor.

Costurile unei case ridicate din cherestea constructii, plus alte elemente realizate din lemn, sunt reduse. Investitia este accesibila. Iar ca timp, casele se ridica rapid, intr-o luna, fara prea mare efort si costuri suplimentare.

Daca lemnul este tratat corespunzator – impotriva apei si a focului, impotriva cariilor, mucegaiului sau a altor daunatori – casuta ta din lemn va fi a ta, a nepotilor si a stranepotilor tai, iar toti va veti bucura de confortul unei astfel de locuinte.

Cherestea constructii de la Pedro Construct Team

 

Pentru cherestea constructii avand dimensiuni diferite, insa de calitate excelenta, Pedro Construct Team este depozitul de care ai nevoie. Acesta se afla situat in Bucuresti, pe Soseaua Chitilei si are grija ca tu sa ai mereu la dispozitie cherestea constructii sau cherestea pentru alt gen de prelucrari.

Cheresteaua este dimensionata pe marimi standard, diferite sau, in caz de nevoie, poti opta pentru un produs personalizat. Insa fii sigur, calitatea este aceeasi, adica impecabila! Pe langa cherestea mai poti cumpara grinzi si dulapi atat de indispensabili in lucrarile de constructii, toate din acelasi depozit, facand economie de timp si de bani.

Care este pretul pentru cherestea constructii de la Pedro Construct Team? Acesta variaza in functie de dimensiuni si se calculeaza pe bucata. Descopera lista de preturi de pe site-ul companiei.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege cherestea constructii de la Pedro Construct Team. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Pedro Construct Team? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0745-762.480 sau trimite un e-mail pe adresa pedroconstruct2005@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>