Industria Alimentara
January 27, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Celule de afumare. 7 modele de la Stelas Consulting

Celule de afumare. 7 modele de la Stelas Consulting

Cauti celule de afumare pentru afacerea ta, astfel incat carnea si mezelurile tale sa capete un miros si o aroma deosebita? Stelas Consulting din Bragadiru are pentru tine mai multe modele de astfel de echipamente industriale la preturi fara concurenta!

Ce sunt celule de afumare?

 

Credeai ca afumarea mezelurilor este o descoperire a civilizatiei moderne? Din contra, stramosii nostri utilizau afumarea ca mijloc de conservare a carnii, a legumelor, dar si a fructelor astfel incat, pe perioada iernii sau vara cand caldura facea ca alimentele sa se strice mult mai repede, mancarea se afla la discretia tuturor, mancare echilibrata si nutritiva.

Deci, afumarea este considerata cea mai veche metoda de conservare ea fiind folosita atat pentru a creste durata de valabilitate a unui produs, cat si pentru a-i imbogati gustul. Dovezile atesta ca afumarea este utilizata inca din preistorie si era intrebuintata in special pentru carne, peste si branza.

Daca cu mii de ani in urma oamenii foloseau pentru afumarea alimentelor rumegusul, lemnul de fag si cate si mai cate alte mici mari secrete, in zilele noastre totul se face mult mai usor si mai rapid, se folosesc celule de afumare. Ce sunt celulele de afumare? Acestea sunt echipamente utilizate in industria alimentara si sunt construite astfel incat afumarea se poate face la rece sau la cald, dar pot fi intrebuintate si pentru fierbere, dar si pentru uscarea carnii.

7 modele de top de celule de afumare de la Stelas Consulting

 

Celule de afumare gasesti cu siguranta in magazinul online Stelas.ro. Ele sunt intrebuintate pentru uz profesional si se folosesc la scara larga. Pentru ce pot fi utilizate aceste celule? Pentru afumare, desigur, dar si pentru prajire, coacere, fierbere, uscare, maturare sau chiar fermentare, totul depinzand de modelul ales. Care sunt preturile practicate de Stelas Consulting? Cu siguranta sunt avantajoase, oferindu-ti calitate de exceptie pentru toate celulele de afumare cumparate, rezistenta si ani multi de intrebuintare.

Care sunt modelele pe care Stelas Consulting ti le ofera inspre vanzare? Amintim de 7 celule de afumare de top:

1. Celule de afumare, model standard;

2. Celule de afumare traditionale model Rustika;

3. Celule de afumare si de fierbere CS700;

4. Celule de afumare si de fierbere 1600 RET – C;

5. Celule de uscare, fierbere, coacere si afumare model Hobby 2;

6. Celule de uscare, fierbere, coacere si afumare model Hobby 2A;

7. Celule de uscare, fierbere, coacere si afumare model KWG 50.

Care sunt caracteristicile si avantajele acestor celule de afumare de la Stelas Consulting? In primul rand, capacitatea de incarcare cu carne este cuprinsa intre 60 kg si 70 kg, ceea ce este deosebit de avantajos. Se utilizeaza pentru afumare fie lemnul, fie electricitatea sau gazul, in functie de posibilitati.

Sa nu uitam ca este si foarte robusta si rezistenta, fiind confectionata din inox, ceea ce-i confera si un aspect estetic deosebit de elegant. In plus, celule de afumare de la Steals Consulting sunt prevazute chiar si cu un panou de comanda ceea ce face utilizarea lor facila. Acest panou rezista la apa si se poate curata rapid.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege celule de afumare de la Stelas Consulting. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Stelas Consulting? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0731-121.171 si 0723-317.670 sau trimite un e-mail pe adresa office@stelas.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>