Uncategorized
July 17, 2014 posted by Silvana Vorovenci

Cauti un furnizor de piulite? Bendkopp are solutia pentru tine!

Cauti un furnizor de piulite? Bendkopp are solutia pentru tine!

Cauti  o solutie economica pentru etansarea sigura fata de mediile fluide si gazoase sub presiune mare? Esti un profesionist in ale constructiilor si ai nevoie de piulite ideale unor utilizari multiple sau esti un simplu utilizator care doreste sa-si completeze echipamentul cu accesorii de calitate?

Nu mai este nevoie sa cauti deoarece Bendkopp vine in intampinarea ta cu o gama completa de piulite destinate pentru multiple intrebuintari de uz casnic sau in domeniul constructiilor.

Bendkopp este o firma specializata in comercializarea unei game largi de produse din domeniul organelor de asamblare, electrice, feronerie, scule, instrumente pentru fixare de mare tonaj, fixare schele, fixari electrice, aparate de masura si control, scule electrice, adezivi, izolanti, dar si altele.

Din catalogul nostru de produse poti opta pentru diverse modele de piulite, confectionate exclusiv din materiale de inalta calitate ce asigura o fixare sigura si de lunga durata. Bendkopp iti pune la dispozitie nu numai calitate si diversitate, ci si preturi mai mult decat avantajoase. Asadar, profita de tarifele mici si achizitioneaza acum piulite furnizate de la un profesionist in domeniu: Bendkopp.

Piulite-Pentru o fixare de durata

Piulita este un organ de masina utilizat la realizarea imbinarilor demontabile. Aceasta este o piesa metalica prevazuta cu o gaura filetata si o parte exterioara cu o forma potrivita pentru strangerea direct cu mana sau prin intermediul unei chei. Piulita se foloseste impreuna cu surubul, organul pereche.

Piulitele si suruburile reprezinta cea mai intalnita solutie pentru fixarea unui filet de piulita, respectiv de surub mecanic in componentele ale caror grosime de pereti redusa fac imposibila realizarea unui filet prin aschiere.

Nu numai cei care activeaza in domeniul constructiilor folosesc piulite pentru fixarea diferitelor materiale, ci si specialistii din domeniul hidraulic. Cu alte cuvinte, piulitele sunt utilizate cu succes in sistemele hidraulice sau pneumatice sau la sistemele de combustibil.

In general, piulitele se folosesc pentru fixarea si strangerea diferitelor elemente sau organe de masini, pentru reglarea pozitiei anumitor piese, pentru etansarea sau inchiderea de volume mari etc.

Avantaje piulite

- permit montarea si demontarea usoara a elementelor asamblate

- realizeaza forte axiale mari de strangere, folosind forte tangentiale de actionare mici

- au o tehnologie simpla de executie

-  sunt rezistente impotriva coroziunii

- durabilitate

Daca doresti sa te asiguri ca o piulita nu va fi slabita prin actiunea vibratiilor, poti utiliza o saiba de siguranta sau o contrapiulita (piulita cu un manson interior din plastic care se fixeaza pe surub sau pe tija filetata atunci cand este stransa).

Bendkopp- Specialist in comercializarea unei game diversificate de piulite pentru intrebuintari diverse. Noi suntem ceea ce cauti!

Cu o experienta de peste 15 ani pe piata de profil din Romania, Bendkopp a reusit sa puna bazele unui catalog impresionant de produse si echipamente din domeniul constructiilor si nu numai. Mai mult decat atat, gratie profesionalismului de care am dat dovada in tot acest timp am reusit sa dezvoltam un portofoliu important de clienti din diverse domenii.

Iti punem la dispozitie piulite de la A la Z pentru orice intrebuintari, realizate in numeroase variante si marimi. Toate modelele comercializate sunt concepute pentru a rezolva numeroase probleme de fixare cu functiuni suplimentare.

Printre piulitele oferite de Bendkopp se numara: piulite rulmenti, piulite hexagonale infundate, piulite nituibile, precum si multe altele.

Pentru a consulta intreaga oferta de piulite, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>