Industria Constructiilor
May 18, 2014 posted by Zorina Constantinescu

Cauti trepte metalice? Dovexim iti vine in ajutor!

Cauti trepte metalice? Dovexim iti vine in ajutor!

In cazul in care detii un spatiu industrial sau un spatiu comercial destul de inghesuit, stii cat de dificil este sa asiguri accesul de la un etaj la altul prin instalarea unor trepte solide, de dimensiuni mari. De aceea, esti nevoit sa gasesti o solutie care sa te avantajeze atat din punct de vedere al economiei de spatiu, cat si al rezistentei. Ce spui despre instalarea unor trepte metalice? Acestea iti ofera o gama vasta de beneficii; desigur, in cazul in care sunt realizate de catre o firma cu experienta in domeniu, care sa utilizeze materiale superioare din punct de vedere calitativ. In cazul in care te afli in cautarea unor trepte metalice si nu stii la ajutorul cui sa apelezi, iti recomandam sa arunci o privire peste gama de produse oferita de firma Dovexim!

Avantajele obtinute prin instalarea unor trepte metalice

Treptele metalice sunt solutia ideala pentru spatiile in care spatiul nu iti permite instalarea unor trepte din beton; acestea ocupa mult mai putin loc si te ajuta sa economisesti atat spatiu, cat si timp si resurse financiare. Treptele metalice se instaleaza foarte rapid, in special in cazul in care apelezi la ajutorul unei firme cu experienta in domeniu; in acelasi timp, treptele fabricate din metal vor fi mai ieftine decat alte solutii de acces intre etaje.

Un alt avantaj al treptelor metalice este gradul ridicat de rezistenta; acestea pot fi utilizate cu succes in cadrul spatiilor industriale in care se lucreaza cu orice tip de materiale (fie materiale de dimensiuni si greutati mari, fie substante chimice). In ciuda dimensiunilor vizibil mai mici decat ale scarilor din beton, treptele metalice iti ofera aceeasi siguranta si stabilitate, datorita constructiei robuste. Mai mult decat atat, treptele metalice iti ofera o gama vasta de posibilitati: acestea pot avea aspectul pe care ti-l doresti si pot fi personalizate printr-o multitudine de metode.

Trepte metalice oferite de Dovexim

Firma Dovexim iti sta la dispozitie in momentul in care ai nevoie de trepte metalice, oferindu-ti lucrari rezistente, durabile si eficiente. Scarile metalice vor fi realizate in totalitate in functie de cerintele si preferintele tale; astfel, vei obtine produsele dorite, in cel mai scurt timp posibil! Dovexim iti ofera posibilitatea de a alege atat dimensiunea, cat si distanta dintre trepte; in acest moment, va trebui sa tii cont atat de gradul de siguranta pe care acestea trebuie sa il ofere cat si de activitatile in care vor fi utilizate. In plus, trebuie sa acorzi o atentie sporita  agresivitatii mediului; cu cat conditiile sunt mai agresive, cu atat modul constructiv trebuie sa fie mai rezistent.

Treptele metalice comercializate de Dovexim pot fi confectionate din gratare SP sau gratare P, care sa detina urmatoarele caracteristici: zincate termic, zincate electrolitic, electroforjate, cu antiderapant, fara antiderapant. Astfel, ai la dispozitie o multitudine de posibilitati atat in ceea de priveste aspectul scarii metalice ce urmeaza a fi instalata, cat si in cazul eficientei si al avantajelor pe care diversele modele le pot oferi. Treptele metalice pot fi instalate cu succes atat in interior, cat si in exterior, in spatii comerciale, spatii industriale si multe altele!

Alege trepte metalice oferite de Dovexim! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei: www.dovexim.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>