Uncategorized
June 30, 2014 posted by Zorina Constantinescu

Cauti suruburi? Bendkopp iti vine in ajutor!

Cauti suruburi? Bendkopp iti vine in ajutor!

Fiecare obiect care ne inconjoara este realizat, la randul lui, prin asamblarea unei serii de piese necesare. Cu toate ca nu acordam importanta acestui aspect, foarte multe dintre lucrurile care ne inconjoara nu ar putea sa isi indeplineasca scopul in lipsa unor piese importante. Chiar si cea mai mica piesa dintr-un ansamblu isi are propria importanta, iar lipsa ei poate duce la defectarea intregului obiect. Un rol foarte important il au organele de asamblare; fara acestea, asamblarea unui obiect ar fi practic imposibila. Gama organelor de asamblare contine produse precum: suruburi, piulite, saibe si multe altele. In momentul in care iti doresti sa gasesti exact un anumit tip de suruburi, insa nu stii de unde sa incepi cautarile, iti recomandam sa arunci o privire peste gama de produse comercializate de firma Bendkopp!

Afla mai multe despre suruburi!

Suruburile sunt acele organe de masina in forma unei tije cu cap, utilizata in scopul realizarii unei game variate de fixari mecanice, dar si de imbinari demontabile a doua sai mai multe piese. De cele mai multe ori, surubul se utilizeaza impreuna cu organul de masina pereche, cunoscut sub numele de piulita.

Un surub este compus din mai multe parti: o tija cilindrica sau conica extern filetata, fie pe toate lungimea, fie pe o singura portiune; un cap de surub ce poate avea diverse forme. Desigur, suruburile pot avea si componente optionale, cum ar fi : o parte cilindrica neteda, sectiuni filetate sau un varf conic. Suruburile pot fi confectionale din diverse materiale; majoritatea sunt realizate din metal, insa exista si suruburi fabricate din lemn sau din material plastic.

Suruburile se clasifica dupa criterii precum : forma capului, rol functional. Astfel, vei avea de ales intre suruburi cu cap cilindric, cu cap patrat, cu cap hexagonal, cu cat inecat, cu cap bombat, fara cap, cu doua capete filetate, cu ochi, cu cap semiinecat, tije filetate si multe altele. Dupa rolul functional, ai de ale sintre suruburi de fixare, suruburi pentru realizarea imbinarilor demontabile, suruburi pentru reglare etc.

Achizitioneaza suruburi online, cu Bendkopp!

Achizitionarea modelului de surub de care ai nevoie nu a fost niciodata mai usoara; compania Bendkopp iti pune la dispozitie un magazin online echipat cu o gama variata de produse, in cadrul caruia este aproape imposibil sa nu gasesti ceea ce cauti. Suruburile comercializate in cadrul acestui magazin sunt superioare din punct de vedere calitativ, fiind confectionate din materiale extrem de rezistente. Astfel, suruburile au o durata de viata lunga, oferindu-i ansamblului tau aceeasi durabilitate odata cu trecerea timpului.

Bendkopp iti pune la dispozitie o gama variata de suruburi in cadrul magazinului online, venindu-ti in ajutor in desfasurarea oricarui tip de activitate de asamblare, in orice domeniu. Astfel, gasesti produsele necesare intr-un mod foarte usor; singurul lucru pe care il ai de facut este sa cauti produsul care iti trebuie (utilizand motorul de cautare disponibil in cadrul site-ului, in urma introducerii anumitor caracteristici, precum calitatea, acoperirea, dimensiunea). Odata ce ai gasit tipul de suruburi necesar lucrarii tale, tot ceea ce iti ramane de facut este sa il adaugi in cosul tau de cumpraraturi virtual si sa plasezi comanda!

Alege suruburi comercializate de Bendkopp! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi magazinul nostru online : www.bendkopp.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>