Uncategorized
June 10, 2014 posted by Zorina Constantinescu

Cauti produse abrazive? Akkord Group iti vine in ajutor!

Cauti produse abrazive? Akkord Group iti vine in ajutor!

Poate fi destul de dificil sa gasesti produse superioare din punct de vedere calitativ, fara a fi nevoit sa cheltui sume mari de bani. Cand vine vorba de produse utilizate in diverse domenii, cum ar fi industrie, productie sau constructii, calitatea materialelor utilizate va decide calitatea lucrarii finale. De aceea, in momentul in care ai nevoie de solutii pentru finisare de suprafata sau de taiere eficiente, in schimbul unor preturi avantajoase, recomandarea noastra este sa apelezi la produse abrazive Pferd comercializate de firma Akkord Group! Alege produse de top, care iti vor aduce rezultate vizibil mai bune de fiecare data cand le utilizezi!

Afla mai multe despre produsele abrazive Pferd!

Pferd este unul dintre cele mai cunoscute nume in domeniu, datorita produselor superioare din punct de vedere calitativ, special concepute pentru a face diferenta dintre o lucrare mediocra si o lucrare de top. Firma are sute de ani de experienta in acest domeniu, oferindu-ti pietre abrazive, pile de mana, freze de carbura, discuri de slefuit si multe altele. Produsele Pferd au diverse duritati si pot fi utilizate pentru o gama variata de metale, dar si alte materiale. Procesul de executie al produselor abrazive este unul inovativ, bazat pe tehnologii de ultima generatie pentru a se obtine strict cele mai bune rezultate.

Tipuri de produse abrazive Pferd comercializate de Akkord Group

Akkord Group iti pune la dispozitie o gama variata de produse abrazive marca Pferd, dar si o multitudine de informatii despre acestea. Astfel, iti stam la dispozitie atat in momentul in care vrei sa achizitionezi produse abrazive, dar si in momentul in care ai nevoie de ajutor in alegerea solutiei ideale. Printre  produsele abrazive marca Pferd comercializate de firma Akkord Group, poti gasi:

-         Pietre abrazive – aceste produse sunt ideale in procesul de finisare a suprafetelor de diverse duritati, avand mai multe viteze de aschiere. Pietrele abrazive Pferd sunt confectionate din ceramica, fiind fixate cu rasini sintetice. Gradul de duritate al acestor produse difera, in functie de tipul de granulatie pe care il au. Pietrele abrazive comercializate de Akkord Group pot fi utilizate in finisarea unor materiale precum otelul, otelul turnat, metale neferoase, materiale plastice si multe altele.

-         Pile de mana – fiecare pila de mana este utilizata intr-o anumita aplicatie; de aceea, este foarte important sa alegi modelul potrivit lucrarii tale, cu ajutorul catalogului de produse Pferd disponibil in cadrul site-ului www.akkord.ro. Akkord Group iti ofera mai multe tipuri de pile de mana: pile pentru ateliere, pile frezate, pile de precizie, pile de ascutit, pile pentru lemn si multe altele. Acestea pot avea diverse tipuri de danturare: incrucisata, radiala, de raspel, transversala etc.

-         Discuri de slefuit – discurile de slefuit Pferd sunt, in fapt, abrazivi pe suport, structura lor continand elemente precum: materialul de suport, liantul de baza si de acoperire, stratul abraziv si granulele abrazive. Acestia sunt ideali in activitati precum slefuitul si polizatul.

-         Scule diamantate – aceste produse abrazive permit prelucrarea suprafetei in diferite faze, incepand cu prelucrarea grosiera si ajungand chiar la lustruirea – oglinda. Sculele diamantate sunt utilizate in activitati ca: slefuire de profunzime, slefuire de precizie, slefuire de rotunjire etc.

…si altele, cum ar fi freze carbura, discuri lamelare, discuri abrazive etc. Alege acum produse abrazive Pferd, oferite de Akkord Group! Pentru mai multe informatii, te asteptam pe www.akkord.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>