Echipamente Industriale
June 13, 2014 posted by Zorina Constantinescu

Cauti prese de balotat? Ekolinea iti vine in ajutor!

Cauti prese de balotat? Ekolinea iti vine in ajutor!

Atat acumularea deseurilor, cat si lipsa spatiului de depozitare au devenit unele dintre cele mai mari probleme ale timpurilor noastre, in ceea ce priveste protectia mediului. Indiferent de eforturile expertilor in domeniu, acumularea cantitatilor uriase de deseuri, atat reciclabile, cat si nereciclabile, are un impact negativ asupra mediului inconjurator, fie ca sunt stocate pana la reciclare, fie pana la eliminare. Cea mai facila solutie de minimizare a cantitatilor de deseuri este compresarea acestora; astfel, vor ocupa mult mai putin spatiu si vor putea fi depozitate cu usurinta in locuri special amenajate. Utilajele folosite in acest scop sunt cunoscute sub numele de prese de balotat; in cazul in care iti doresti sa achizitionezi astfel de utilaje, insa nu stii unde le poti gasi, iti recomandam sa arunci o privire peste produsele comercializate de Ekolinea!

Afla mai multe despre prese de balotat, dar si despre beneficiile pe care le poti aduce utilizand astfel de utilaje!

Cu siguranta iti aduci aminte cum, la tara, bunicii tai strangeau fanul in baloti pentru a-l putea depozita pe tot in sura. Astfel, campuri intregi puteau fi compresate intr-o constructie micuta, modesta, care va hrani toate animalele domestice pe parcursul anotimpului rece. Ei bine, un rezultat similar vei obtine si prin utilizarea preselor de balotat deseuri; cantitatile uriase se vor transforma in baloti de diferite dimensiuni si de aceeasi forma, usor de transportat, de manevrat si de depozitat!

Cum poti contribui la protejarea mediului inconjurator prin utilizarea preselor de balotat? Raspunsul este simplu! Fiind compresate in baloti, deseurile de genul cartonului sau al fierului vechi se prezerva mult mai bine pana in momentul reciclarii, riscurile contaminarii fiind foarte mici. Mai mult decat atat, exista foarte multe deseuri (cum ar fi fierul vechi) ce pot fi periculoase pentru animale, copii sau chiar si adulti, din cauza colturilor ascutite, a marginilor ruginite etc. Compresate in baloti, deseurile nu vor mai reprezenta un pericol.

Prese de balotat comercializate de Ekolinea!

Compania EkoLinea iti pune la dispozitie o gama variata de prese de balotat, acestea putand fi utilizate pentru o gama vasta de deseuri. Presele de balotat Ekolinea sunt recunoscute si apreciate pentru eficienta si durabilitatea de care dau dovada, fiind unele dintre cele mai bine comercializate produse ale companiei noastre.

Gama de prese de balotat EkoLinea cuprinde o multitudine de modele, cum ar fi presele verticale (disponibile atat in varianta unicamerala, de dimensiune mica, medie sau mare, cat si in varianta multicamerala cu doua sau trei containere), presele orizontale automate, presele destinate balotarii deseurilor feroase si multe altele. Cu ajutorul acestor utilaje, vei putea obtine baloti din carton, fier vechi, resturi metalice si multe alte tipuri de deseuri.

Compania EkoLinea are o experienta de peste 7 ani pe piata romaneasca, avand ca obiectiv distributia de utilaje si echipamente utilizate in activitatea de gestionare a deseurilor. In afara de prese de balotat, ne poti contacta in cazul in care iti doresti sa achizitionezi prescontainere, prese stationare, prese pentru brichetat, statii pentru transferul si sortarea deseurilor etc.

Alege prese de balotat Ekolinea! Pentru a obtine mai multe informatii, te asteptam pe www.ekolinea.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>