Echipamente Industriale
April 28, 2015 posted by Bianca Hau

Cauti piese de schimb pentru frigidere? Le gasesti la Sil Electric!

Cauti piese de schimb pentru frigidere? Le gasesti la Sil Electric!

Sa ne imaginam ca esti un reparator de frigidere. De fiecare data cand iti suna telefonul o voce speriata de la captul celalalt al firului iti spune ca i s-a stricat frigiderul si ca daca nimeni nu poate sa i-l repare intr-un timp scurt va trebui sa arunce toata mancarea. Esti obisnuit sa intri in contact cu oameni dezamagiti ca nu le mai functioneaza frigiderul.

Fara uscator de par si fara fier de calcat ne descurcam. Si fara masina de spalat supravietuim, desi e greu sa-ti speli rufele manual… Fara frigider lucrurile se complica. Chiar daca nu gatesti niciodata si mananci doar la restaurant ai nevoie de frigider. Tot ai nevoie sat ii la rece o cutie de lapte, cateva oua sau cateva fructe si legume din care sa-ti faci din cand in cand o salata.

Poate ca nu am lua cu noi pe o insula pustie un frigider. E mare si greu, si nici n-am gasi curent electric acolo. E clar insa ca pentru un minim de confort in civilizatie, la oras sau la tara, avem nevoie de frigider. Cand ni se strica frigiderul trebuie sa luam urgent o decizie: sa-l inlocuim sau sa-l reparam. Inlocuitul e costisitor. Reparatul e mai accesibil pentru buzunar atata timp cat avem la dispozitie piese schimb frigidere.

Sil Electric comercializeaza piese schimb frigidere

Compania Sil Electric ofera tuturor celor interesati posibilitatea sa achizitioneze piese schimb frigidere, dar si piese de schimb pentru alte aparate electrice, electronice si electrocasnice. Astfel, la Sil Electric oricine gaseste piese de schimb pentru masini de spalat, pentru aragaz, aspirator si cuptor cu microunde. Nu lipsesc acumulatorii stationari, becurile economice, cablurile pentru alarma, cablurile UTP, ciocanele de lipit electric, condensatorii audio, intrerupatoarele, prizele electrice, si statiile radio.

Pe langa piese schimb frigidere compania Sil Electric mai ofera prin magazinul online si camere de supraveghere video, modulatoare FM, cantare electronice, difuzoare auto si videointerfoane.

Cine poate achizitiona piese schimb frigidere?

Produsele din categoria piese schimb frigidere pot fi achizitionate atat de reparatori, cat si de posesorii aparatelor stricate. Daca esti reparator de frigidere nu poti sa-ti dai seam ace anume nu functioneaza pana nu ajungi in casa clientului si nu verifici aparatul. De multe ori e vorba de o piesa defecta sau lipsa. Inlocuirea ei se poate face rapid si reparatia nu e neaparat costisitoare pentru client.

In calitate de specialist in reparatii e mai bine sa detii mai multe piese schimb frigidere din care sa le alegi pe cele de care are nevoie clientul tau decat sa-l trimiti pe el la cumparaturi. Procedand astfel economisesti timp si te asiguri ca folosesti piesele care se potrivesc perfect. Daca il lasi pe client sa cumpere piese exista riscul sa nu le aleaga pe cele potrivite si sa cheltuiasca bani inutil.

Prin magazinul online pe care il administreaza, compania Sil Electric devine un partener de incredere pentru specialistii in reparatii si pentru toti oamenii carora la un moment dat li se strica frigiderul. E mult mai economic sa repari un frigider vechi decat sa cumperi unul nou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>