Echipamente Industriale
December 9, 2014 posted by Andreea Macovei

Cauti generatoare de curent? Alege Sigma Tools!

generatoare de curentUn generator de curent poate fi solutia ideala pentru ca tu sa nu ai de suferit atunci cand are loc o pana de curent. De aceea, pentru a evita aceste probleme neplacute, poti alege sa achizitionezi generatoare de curent de la Sigma Tools care sa corespunda nevoilor tale. Aceste generatoare de curent iti pot fi extrem de utile fie pentru activitatile pe care le desfasori, fie pentru afacerea pe care o detii. Pentru a fi sigur ca alegerea pe care o vei face in materie de generatoare de curent va fi in functie de necesitatile tale, reprezentantii Sigma Tools iti pot furniza toate informatiile necesare.

Ce tipuri de generatoare de curent gasesti la Sigma Tools?

Aceste generatoare de curent reprezinta aparate care au la baza un motor termic si un alternator de curent care se gaseste pe un suport metalic, alaturi de un panou de comanda si suport antivibratii. Sunt diferite modele de generatoare de curent pentru care poti opta. La Sigma Tools vei gasi generatoare de curent de sudura care prezinta doua functii, si anume aceea de sudare si cealalta, de generare a curentului electric. Avantajul acestor doua functii consta in apelarea simultana a lor pentru a-ti face treaba; ajungi sa faci economie atat de timp cat si de bani.

Poti opta si pentru generatoare de curent digitale care se caracterizeaza prin nivelul de zgomot scazut atunci cand sunt folosite, dar si prin designul extrem de compact si greutatea redusa care iti permite sa le iei cu tine acolo unde trebuie sa iti faci treaba. Generatoarele de curent pe benzina vin echipate cu motoare performante, iar rezervoarele lor dispun de o capacitate mare. Daca te gandesti sa alegi generatoare pe benzina, sa ai in vedere si sistemul de pornire al acestora care poate fi pe sfoara sau electric. In cazul fluctuatiilor de curent, aparatul este protejat multumita functiei de protectie la suprasarcina.

Si ultima categorie de generatoare de curent furnizata de cei de la Sigma Tools este cea a generatoarelor cu automatizare. Combustibilul care este utilizat in cadrul generatoarelor cu automatizare este combustibilul diesel, iar printre celelalte componente incorporabile se numara carcasa dubla insonorizata, panou digital si sistem de racire cu aer. Pentru mai multe informatii despre aceste tipuri de generatoare de curent puse la dispozitie de catre cei de la Sigma Tools, poti lua legatura cu reprezentantii magazinului care te vor ghida spre o alegere cu adevarat inspirata.

De la Sigma Tools, iti poti achizitiona diferite modele de generatoare de curent

Sigma Tools este un magazin online care vine in sprijinul persoanelor care au nevoie de echipamente si utilaje tehnologice pentru afacerea lor sau pentru actiunile pe care le intreprind, dar nu dispun de suficient de mult timp pentru a merge si a cauta in magazinele specializate. In acest fel, la un singur click distanta poti intra in posesia unei game variate de produse, cum ar fi: generatoare de curent, freze de zapada, incalzitoare, utilaje pentru curatenie, scule pentru gradinarit, echipamente pentru protectia muncii, scule electrice etc. Toate produsele pot fi achizitionate dupa ce in prealabil, ai dispus de consultanta si asistenta tehnica. Sigma Tools este furnizorul tau de solutii tehnologice!

Pentru generatoare de curent, mergi cu incredere pe mana celor de la Sigma Tools! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>