Echipamente Industriale
June 20, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Cauti filtre modulare praf? Le gasesti la Asimo Trading Prod!

Cauti filtre modulare praf? Le gasesti la Asimo Trading Prod!

Psihologii de recomanda ca atunci cand suntem nervosa sau stresati sa tragem aer adanc in piept. Respiratia corecta ne poate calma si poate alunga gandurile negative.

Oboseala si ingrijorarea negative dispar uneori ca prin minune dupa o plimbare in parc. Cum se explica asta? E simplu: aerul curat ne relaxeaza fizic si psihic si creste puterea de concentrare. Orice munca fizica sau intelectuala e mai usoara dupa o plimbare in natura care ne-a permis sa respiram un aer curat.

Ne place sa mergem la mare, la munte si la tara pentru ca acolo aerul e curat. Respirand un aer curat reusim sa atragem ganduri pozitive. Ce ne facem insa daca prin natura meseriei trebuie sa petrecem mult timp intr-un loc cu aer nu tocmai curat. Cum facem sa ne pastram sanatatea fizica si forma mentala buna intr-un mediu dificil?

Obligatia oricarui angajator e sa le asigure lucratorilor un mediu de lucru in care sa nu simta nici un fel de lipsuri. Asta inseamna ca ei trebuie sa aiba la dispozitie echipamente de protectie. Sistemele de aerisire si de ventilatie trebuie sa fie bine puse la punct. Orice activitate trebuie sa ofere satisfactie angajatilor, iar acestia trebuie sa se simta protejati de efectele nocive ale unui aer plin de impuritati. Pentru asta exista firma Asimo Trading Prod, care comercializeaza filtre modulare praf.

Filtre modulare praf cu saci colectori

 

La Asimo Trading Prod toti cei interesati gasesc filtre modulare praf ALWO F. Acestea sunt facute din panouri de tabla zincata. Ca material filtrant este utilizat poliesterul antistatic. Acest tip de poliester are densitatea de 400 de grame pe metru patrat.

Panourile din table zincata se asambleaza usor. Aceste filtre modulare praf pot fi compuse din una, doua, trei sau sase panouri sau module.

Modelul standard are o suprafata filtranta de 40 de metri patrati. Colectarea se face in saci de plastic.

Modelele de filtre modulare praf ALWO F de la Asimo Trading Prod sunt prevazute cu saci de plastic pentru colectare si motovibrator.

Caracteristicile tehnice ale unor filtre modulare praf de la Asimo Trading Prod

 

La Asimo Trading Prod gasesti filtre modulare praf cu un debit maxim de 5000 de metri cubi pe ora. Un filtru modular poate sa aiba maxim 25 de saci filtranti. Acestia au dimensiuni de 200 x 2500 de milimetri. Fiecare dintre cei doi saci colectori are volumul de 0,225 de metri cubi. Dimensiunile unor filtre modulare praf standard sunt de 1200 x 1200 x 4700 de milimetri.

Pe langa filtre modulare praf, compania Asimo Trading Prod comercializeaza si cabine presurizate, tubulatuar de ventilatie flexibila, uscatoare de rumegus, ventilatoare centrifugale, pereti absorbanti cu perdea de apa, buncare de stocare a materialelor, detector de scantei, masini de brichetat, central pe peleti, central termice industriale, tubulatura de ventilatie din table zincata, sisteme de stingere a scanteilor si filtre cu carbon activ.

Alte echipamente din oferta firmei Asimo Trading Prod sunt peretii absorbanti cu filtre uscate, silozurile industriale, exhaustoarele modulare, centralele destinate tratarii aerului in vopsitorii si dispozitivele de extractie a fumului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>