Echipamente Industriale
February 23, 2015 posted by Andreea Macovei

In cautare de covoare din cauciuc? Apeleaza la Ikosar!

In cautare de covoare din cauciuc? Apeleaza la Ikosar!

Esti in cautare de covoare din cauciuc pentru un spatiu industrial? Covoarele cele vechi au ajuns sa se deterioreze foarte repede? Cei de la Ikosar vin cu solutii fiabile si rezistente care iti vor asigura confortul de care ai nevoie si la locul de munca. Este un lucru cert faptul ca niste covoare din cauciuc sunt o alternativa perfecta mai ales in spatiile industriale unde accidentele de alunecare, deteriorarea din cauza temperaturilor ridicate, a substantelor chimice, etc. sunt niste aspecte care trebuie evitate pe cat posibil. Aceste covoare din cauciuc de la Ikosar sunt special concepute pentru a preintampina diverse accidente, iar daca nu le-ai incercat pana acum, este momentul sa o faci.

De ce sa optezi pentru covoare din cauciuc?

Aceste covoare din cauciuc reprezinta un produs ideal pentru domeniul industrial, iar daca nu l-ai luat pana acum in calcul, trebuie sa-l incerci. In primul rand, covoarele din cauciuc sunt fabricate astfel incat sa nu existe niciun risc de alunecare. Aceste alunecari sunt niste accidente urate care in mediul industrial nu ar trebui sa existe; pentru asta, niste covoare din cauciuc ar trebui sa inlocuiasca celelalte solutii provizorii folosite, iar siguranta si protectia vor fi 100% garantate.

Apoi, niste covoare din cauciuc nu necesita o intretinere speciala. Spre deosebire de alte covoare pentru care trebuie sa cheltuiesti multi bani pe produse de curatare si intretinere, covoarele din cauciuc se spala si se curata foarte usor si prin urmare, in cel mai scurt timp vor arata ca noi. De acum inainte, costurile privind intretinerea covoarelor se vor reduce, iar efortul depus pentru a curata covoarele din cauciuc va fi diminuat considerabil.

Totodata, aceste covoare din cauciuc ofera un confort sporit: lucrand intr-un mediu industrial, tu trebuie sa te bucuri de o libertate de miscare care nu trebuie sa iti fie ingradita de articole de tipul covoarelor, podelelor alunecoase etc. Cu aceste covoare, ai parte de aceasta libertate, iar usurinta in pasire nu este constransa de nimeni si nimic. Achizitioneaza covoare din cauciuc si le poti folosi cu toata incredere si in spatii unde temperatura este ridicata sau spatii de lucru cu substante chimice!

Ikosar iti furnizeaza covoare din cauciuc

Daca esti in cautarea unei companii de unde sa iti cumperi covoare din cauciuc, alege Ikosar! Aceasta firma pune la dispozitia tuturor celor interesati covoare din cauciuc simple sau covoare din cauciuc sub forma de placi tehnice. Deosebirea dintre aceste doua tipuri de covoare este urmatoarea: primul tip de covoare, cele simple, au la baza un material cauciucat pentru uz general, in timp ce a doua categorie sunt covoare pentru laboratoare chimice, spatii cu temperaturi ridicate, expuse la factori mecanici etc., iar cauciucul folosit este unul de cea mai buna calitate.

Pe langa covoare din cauciuc, compania Ikosar produce si comercializeaza si alte produse tehnice din cauciuc precum benzi transportoare, curele late de transmisie, garnituri din cauciuc, benzi elevator dar si covoare electroizolante, platforme electroizolante, cutite razuitoare etc. Pentru a intra in posesia acestor produse, tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu reprezentantii firmei: mai multe informatii legate de date de contact poti gasi accesand site-ul firmei. Ikosar este expertul tau in articole tehnice din cauciuc!

La Ikosar, gasesti covoare din cauciuc pentru nevoile tale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>