Echipamente Industriale
May 22, 2014 posted by Adrian

Cataloginox.ro – Teava de inox, profitati de avantajele unui material foarte cautat

Cataloginox.ro – Teava de inox, profitati de avantajele unui material foarte cautat

Industria accesoriilor metalice a cunoscut in ultimii ani o dezvoltare remarcabila. Noile tendinte in domenii precum constructii, telecomunicatii, agricultura sau multe alte domenii, au facut ca unele materiale, prin prisma avantajelor pe care le ofera, sa castige teren in fata altora. Un astfel de material este inoxul, un element a carui utilizare pe scara larga a crescut covarsitor. Aceasta se datoreaza in primul rand caracteristicilor sale fizico-chimice si mecanice, iar in al doilea rand faptului ca imprima produsului final un aspect atractiv. Proprietatile sale fac din inox un material extrem de utilizat in categoria materialelor tehnice, a articolelor de menaj, dar si in domenii precum industria auto. O firma din Romania care ofera produse de inox, asa cum este de exemplu teava de inox, utile in diferite domenii de activitate este Cataloginox.ro din Pitesti.

Teava de inox – lucrati cu un material care va aduce numai beneficii!

Reprezentant in Romania a societatii Arteferro din Italia, Cataloginox.ro isi concentreaza activitatea pe importul si distributia de accesorii metalice de diverse tipuri. In ceea ce priveste teava de inox, aceasta va este pusa la dispozitie cu profil rotund sau rectangular. Gratie rezistentei la coroziune si la temperaturi ridicate, tevile din inox pot fi folosite cu succes la confectionarea instalatiilor din industria alimentara, instalatii in industria chimica, dar si la confectionarea balustradelor din inox, confectionarea mobilierului stradal si a mobilierului de bucatarie.

Tevile de inox se utilizeaza si in cazul constructiilor sau a renovarilor, intrucat inoxul poate fi prezent ca element practico-decorativ. Totodata, datorita aspectului sau decorativ prin care da nastere unui ambient mult mai placut, inoxul ocupa un loc deosebit de important in realizarea balustradelor pentru scari interioare, scari exterioare si balcoane.

Mai mult ca orice alt material, inoxul utilizat in spatiile publice, asa cum este si cazul acestor tevi de la Cataloginox.ro, a devenit un standard al zilelor noastre. Acest tip de material este robust, foarte usor de intretinut si cu o eficienta crescuta in orice utilizare.

Cele mai importante domenii in care este utilizata teava de inox!

Rezistent la coroziune, sudabil, laminabil, cu un aspect decorativ desavarsit, inoxul face ca si tevile la care contribuie in structura sa sa aiba proprietati care sa le faca utile in foarte multe domenii de activitate. Astfel, toate proprietatile avantajoase, incepand cu rezistenta impotriva coroziunii, fac ca tevile din inox sa fie folosite in prelucrari de zi cu zi cat si in multe alte domenii industriale: industria chimica si alimentara (conducte pentru lichide sau gaze), constructii civile (parapeti, tevi pentru apa si caldura), echipamente de climatizare (incalzire, racire si aerisire), echipamente stradale (cabine telefonice, banci exterioare, scari, parapeti, stalpi, etc.)

Oferta de produse din din otel inoxidabil cu care va intampina Cataloginox.ro cuprinde peste 2500 de articole  destinate utilizarii atat in spatiile interioare, cat si in cele exterioare. Firma din Pitesti este locul in care cu siguranta veti gasi solutiile optime care sa satisfaca necesitatile si cerintele voastre, imbinand deopotriva esteticul, utilitatea si siguranta. Mai mult, daca veti alege firma din sudul tarii ca sursa a tuturor serviciilor enumerate, va veti bucura de o colaborare bazata pe profesionalism, seriozitate, eficienta si promptitudine.

Date de contact:

Pitesti, Str. Girlei

telefon: 0755 098 098

Articol oferit de zoom-biz.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>