Echipamente Industriale
July 22, 2015 posted by Bianca Hau

Castel Distribution Va Ofera Acumulatori Stationari La Preturi Avantajoase

Castel Distribution Va Ofera Acumulatori Stationari La Preturi Avantajoase

Compania Castel Distribution SRL a fost infiintata in anul 2002 si este situata langa centura Bucurestiului si are ca principal obiect de activitate distributia de instalatii catre multiple segmente, respectiv rezidential, retail si industrial de talie mica sau mijlocie.

In oferta acestei companii veti regasi o gama foarte vasta de produse precum fibra optica, cablu incendiu sau alarma incendiu, prize UTP, acumulatori stationari, baterii, cablu electric,sisteme paratraznet, prize de pamant, fibre optice, benzi izolatoare etc. De asemenea, tot in oferta lor sunt disponibile produse variate necesare in cadrul instalatiilor electrice (cabluri bransament, tablouri generale de comanda, aparataj clasic si modular etc.), a instalatiilor curenti slabi (produse pentru internet, telefoane, securitate, supraveghere video), a instalatiilor termice si sanitare, precum si a instalatiilor de evacuare a apelor uzate.

Acumulatori Stationari de la Castel Distribution

In cadrul ofertei acestei companii se regasesc si o serie larga de acumulatori stationari avand directii de utilizare in numeroase aplicatii, precum sisteme de telecomunicatii, sisteme de comanda si siguranta pentru centrale electrice si puncte de transformare, iluminat de siguranta, depozitarea energiei electrice in statii solare si eoliene,UPS-uri centrale termice etc. Castel Distribution va ofera acumulatori stationari din plumb, avand dimensiuni si greutati diferite, astfel incat sa se potriveasca in operatiunile dvs.

Daca sunteti si in cautarea unui UPS pentru centrale termice si nu doar in cautarea unor acumulatori stationari in oferta companiei mai sus mentionate se afla si UPS-uri centrale termice, respectiv UPS Well pentru centrala termica 1000VA sau UPS Well pentru centrala termica 1500VA, 500VA sau 800 VA. UPS-urile centrale termice sunt surse de curent neintreruptibile pentru centrale termice, avand incorporat un invertor cu timp lung de functionare individuala. Tensiunea de alimentare poate fi de pana la 20A astfel incat sa poata alimenta acumulatori de mare capacitate intr-un timp scurt. Ups-urile centrale termice au si o serie de caracteristici deosebite, care le fac perfecte spre a fi utilizate in numeroase aplicatii.

Ce alte produse va ofera Castel Distribution?

Compania Castel Distribution va pune la dispozitie mai multe categorii aparte de produse, dupa cum urmeaza:

  • Instalatii electrice. In aceasta categorie includem cablurile de bransament, tablourile generale de comanda, paratraznete, prizele de pamant, aparataj clasic si modular, corpuri de iluminat pentru domeniul industrial sau pentru retail, protectie pentru circuitele electrice, cabluri, conductori si trasee pentru acestea din urma;
  • Instalatii curenti slabi. In oferta acestei companii veti gasi tot ce aveti nevoie pentru instalarea internetului, pentru serviciile de telefonie, de securitate, CATV sau supraveghere video;
  • Instalatii termice si sanitare. Instalatii pentru apa calda sau apa rece, robineti, fitinguri sau bare colectoare, toate aceste articole de calitate superioara iti sunt oferite la preturi imbatabile;
  • Instalatii de evacuare a apelor uzate. Drenuri, bazine rezervoare pentru stocare, statii de epuare, tevi si fitinguri, de toate gasesti pe castel.ro.

Compania Castel Distribution, cu sediul in localitatea Popesti Leordeni, nu este orice magazin online, vorbim despre un magazin, o companie care de mai bine de 4 ani ocupa Locul 1 in Top Afaceri Romania, bunurile de uz gospodaresc realizate fiind de calitate superioara si apreciate de catre toti clientii.

Pentru comenzi si detalii suplimentare contactati echipa companiei prin intermediul numerelor de telefon sau a paginii web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>