Echipamente Industriale
March 30, 2015 posted by Olivia

Castel Distribution – lider al echipamentelor pentru instalatii

Castel Distribution – lider al echipamentelor pentru instalatii

Iti desfasori activitatea in domeniul instalatiilor si ai nevoie de un furnizor care sa iti livreze produse de calitate? Vrei sa repari sau sa inlocuiesti ceva din componenta unui sistem de instalatii si ai nevoie urgenta de anumite materiale? Castel Distribution are solutia pentru tine!

Infiintata in anul 2002, Castel Distribution SRL este o firma a carei principal obiectiv consta in comercializarea de instalatii catre multiple segmente precum: rezidential, retail si industrial de talie mica sau mijlocie. In prezent, aceasta firma este situata langa centura Bucurestiului, in Popesti Leordeni, are 10 angajati si un spatiu de depozitare de 1100mp. Gama de produse pe care le furnizeaza cupinde urmatoarele domenii: instalatii electrice, instalatii curenti slabi, instalatii termice si sanitare si instalatii pentru evacuare ape uzate.

De ce sa apelezi la servicii Castel Distribution?

In primul rand, Castel Distribution este o firma cu o experienta de peste 10 ani. Acest fapt demonstreaza profesionalismul si seriozitatea cu care cei de aici raspund cerintelor diverse ale clientilor. Oferta celor de la Castel Distribution este foarte atractiva atat din punct de vedere al varietatii cat si din punct de vedere al tarifelor avantajoase. Printre produsele pe care le poti achizitiona de la Castel Distribution putem aminti: fibra optica, prize UTP, cablu electric, sisteme paratraznet, prize de pamant, benzi izolatoare, baterii, acumulatori stationari, alarma pentru incendiu etc. De asemeni, de aici vei putea achizitiona produse care sunt necesare pentru instalatiile electrice (corpuri pentru iluminat, aparataj clasic si modular, trasee cabluri si conductori, conductori si cabluri, tablouri generale de comanda etc.), pentru instalatii curenti slabi (senzori de prezenta, fum, flacara; conectori cu gel, cabluri fibra optica, switch-uri, routere etc), pentru instalatii termice si sanitare (instalatii apa rece si apa calda, incalzire clasica, bare colectoare, pex, cutii de distributie etc.) si pentru instalatii evacuare ape uzate (statii de epurare, drenuri, bazine rezervor de stocare etc.). Prin urmare, dupa cum poti observa, gama de produse pe care le poti achizitiona de la Castel Distribution este foarte variata si este imposibil sa nu gasesti acel produs care se potriveste perfect pentru a-ti rezolva problemele personale.

Ai nevoie urgenta de instalatii performate pentru domeniul internetului, telefoniei, al supravegherii video sau al securitatii? Vrei sa modifici instalatiile sanitare, deoarece consideri ca sunt uzate si vrei sa previi eventuale situatii neplacute? Nu ai gasit pana acum nici un furnizor de incredere si capabil sa iti ofere o gama variata si completa de echipamente care sa te ajute sa iti rezolvi problemele? Castel Distribution este aici pentru tine. Acum nu mai este nevoie sa cauti in stanga si-n dreapta dupa solutii care oricum nu iti par de incredere, dar la care apelezi pentru ca sa iti rezolvi problema cat mai repede cu putinta. Tot ce trebuie sa faci este sa comanzi echipamentele de care ai nevoie de la Castel Distribution si grijile tale dispar de indata. Cand vine vorba de intalatii ce au legatura cu siguranta ta si a celor dragi tie nu trebuie sa existe o cale de mijloc ci doar o alegere a unor produse trainice si care nu iti pun sanatatea in pericol.

Acceseaza acum pagina oficiala de web a firmei Castel Distribution si comanda produsele de care ai nevoie. Acestea iti vor fi livrate prin autoutilitara comapaniei sau prin serviciul de curierat rapid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>