Echipamente Industriale
September 21, 2015 posted by Bianca Hau

Castel Distribution, furnizorul tau de cablu FTP cu sufa

Castel Distribution, furnizorul tau de cablu FTP cu sufa

Evolutia rapida a tehnologiei si dezvoltarea societatii in ansamblul ei au facut ca in prezent foarte multi oameni sa aiba acces la dispozitive performante. Aeste dispozitive influenteaza viata noastra pe plan profesional si pe plan personal.

Intr-o cladire de birouri cu greu poti gasi un angajat care sa nu foloseasca un computer sau un laptop dotat cu Internet. In companii se folosesc si videoproiectoare in timpul prezentarilor, al conferintelor si al sedintelor. Acestea fac ca expunerea ideilor discutate si intelegerea lor sa fie mai usoare pentru toti participantii.

E de ajuns sa ne uitam in jur ca sa intelegem in ce masura influenteaza tehnologia vietile noastre private. Oameni de toate varstele, de la copii care abia au inceput sa mearga la scoala pana la studenti, adulti cu profesii diferite si persoane varstnice, cu totii folosesc dispozitive care, cel putin teoretic, le faciliteaza comunicarea cu semenii. Copiii, parintii si bunicii folosesc telefoane mobile performante, laptop-uri, tablete si tot felul de aparate inteligente, de la televizoare pana la dispozitive electrocasnice.

Tehnologia ne ofera acces aproape neingradit la informatiile care ne intereseaza si care ne influenteaza viata pe plan personal si profesional. Nu trebuie sa uitam insa ca la baza tehnologiilor mobile de comunicatii stau tot cablurile. Compania Castel Distribution comercializeaza cablu FTP cu sufa la cele mai bune preturi.

Cablu FTP cu sufa la preturi accesibile

Compania Castel Distribution comercializeaza produse pentru diferite tipuri de instalatii. Toate sunt de foarte buna calitate si sunt disponibile la preturi avantajoase.

De la Castel Distribution toti cei interesati pot sa achizitioneze cablu FTP cu sufa. Acest tip de cablu seamana cu cablul de date FTP. Ceea ce are in plus fata de cablul de date FTP este sufa. Sufa este din otel galvanizat si este cea care transforma acest cablu intr-unul foarte rezistent. Sufa are o grosime de 1,2 milimetri.

De la Castel Distribution se poate cumpara cablu FTP cu sufa cu 8 conductori de cupru. Acestia sunt rasuciti, fiecare dintre ei avand diametrul de 0,51 milimetri. La exteriorul conductorilor exista o folie de aluminiu care are rolul de ecran protector. Mai exact, functioneaza ca un ecran care protejeaza interiorul de interferentele externe.

Mantaua oricarui cablu FTP cu sufa ofera protectie impotriva razelor ultraviolete. Ea poate fi facuta din PVC sau din polietilena si difera in functie de fiecare model de cablu FTP cu sufa.

Datorita sufei, cablul are rezistenta si sustinere mecanica si poate fi intins pe distante mari.

Ce modele de cablu FTP cu sufa gasesti la Castel Distribution?

Compania Castel Distribution pune in vanzare diferite modele de cablu FTP cu sufa: cablu FTP cu sufa ETK, cablu FTP cu sufa Q5+, cablu FTP cu sufa Datamaxx si cablu FTP cu sufa Well.

Cablul cu sufa Q5+ se vinde la tambur de 305 metri, iar doritorii pot alege intre doua culori: negru si gri. Cablul FTP cu sufa Well se vinde la rola de 305 metri, are mantaua din PVC si diametrul de 0,51 milimetri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>