Echipamente Industriale
March 24, 2015 posted by Olivia

Castel Distribution – ajutor de nadejde!

Castel Distribution – ajutor de nadejde!

Ai nevoie urgenta de mai multe produse pentru o instalatie electrica? Te-ai saturat sa comanzi produse de proasta calitate care mai mult te incurca decat sa te ajute in rezolvarea problemelor? Castel Distribution e aici pentru tine! O simpla comanda la Castel Distribuiton si vei intra in poesia celor mai eficiente si calitative produse din domeniul instalatiilor electrice, sanitare, de curenti slabi si evacuare ape uzate. Cu Castel Distribution nu trebuie sa iti mai faci probleme legate de calitatea produselor comandate.

In cazul instalatiilor de curenti slabi, Castel Distribution comercializeaza produse pentru internet (cabluri fibra optica, cabluri UTP, SFTP, STP, cablu FTP cu sufa, accesorii, echipamente pasive si active, etc), pentru telefonie (cabluri cu fir litat si fir masiv, cabluri cu gel sau cu sufe, clesti, mufe, prize etc.), pentru securitate (cablu efractie, senzori de prezenta, de fum, acumulatori stationari etc.), pentru supraveghere video (mufe BNC, adaptori, mufa F, video balun etc.) si pentru CATV (RG11 cu sufa, cabluri coaxiale de abonat, mufe TV, splitetre etc.)

Cablu FTP cu sufa de la Castel Distribution

Catel Distribution este o firma care s-a infiintat in anul 2002 si care, de atunci si pana in prezent, comercializeaza o multitudine de produse care sunt ectrem de eficiente atat pentru segmentul industrial si rezidential, indiferent daca este vorba despre o firma mica, mare sau mijlocie, cat si pentru segmentul retail.

Castel Distribution este genul de companie care iti pune la dispozitie absolut tot ce ai nevoie pentru a-ti rezolva probelemele cat mai repede si cat mai eficient. Pentru a te convinge singur de acest lucru nu trebuie decat sa vizualizezi oferta pe care ti-o pune la dispozitie. In cazul in care ai gasit un produs care te intereseaza nu trebuie decat sa plasezi comanda printr-un e-mail sau chiar la telefon. Toate produsele sunt livrate prin curier rapid, iar daca esti din Bucuresti comanda ta va fi livrata gratuit de catre personalul care lucreaza pentru aceasta firma.

In categoria produselor destinate instalatiilor de curenti slabi se gaseste si cablu FTP cu sufa. Acest tip de cablu cu perechi rasucite in folie cuprinde conductori care sunt inveliti intr-o folie exterioara pentru a fi protejat de interferentele exterioare. Castel Distribuition iti pune la dispozitie mai multe tipuri de cablu FTP cu sufa pentru ca tu sa poti alege modelul cel mai potrivit nevoilor tale.

Comanda si tu acum produse furnizate de firma Castel Distribution. Cu siguranta, primul lucru pe care il vei observa este calitatea serviciilor oferite de aceasta companie. Sediul acestei firme este in localitatea Popesti Leordeni si, un detaliu pe care poate nu il stiai, dar care este foarte important pentru a-ti face o parere despre aceasta companie, este faptul ca de mai bine de 4 ani ea ocupa Locul I in Top Afaceri Romania.

Prin urmare, nu ezita si comanda si tu produsele de care ai nevoie pentru divesere sisteme de instalatii de la tine acasa. Nu mai investi in echipamente ieftine si de proasta calitate ci alege sa achizitionezi produse care sa resiste in timp si sa te fereasca de evenimente nefericite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>