Industria Constructiilor
August 14, 2014 posted by Silvana Vorovenci

Cand spui ancore chimice, spui Alsafix!

Cand spui ancore chimice, spui Alsafix!

Doresti fixari sigure si de durata? Cauti un furnizor de ancore chimice care sa-ti ofere garantia unor produse de o calitate superioara? Cautarile tale au luat sfarsit! Alsafix, unul dintre cele mai importante nume in domeniul distributiei de sisteme de fixare, vine in intampinarea ta cu o gama completa de ancore chimice, ideale pentru toate categoriile de materiale, de la beton, pana la caramida si piatra.

Asadar, daca activezi in domeniul constructiilor, la ridicarea de locuinte sau structuri de dimensiuni mari ce necesita o rezistenta deosebita, apeleaza la Alsafix si alege ancore chimice cu proprietati unice!

Din catalogul nostru de produse, poti opta pentru diverse modele de ancore chimice de tip mortar de injectie, toate omologate si cu certificat ETA (Agremementul Tehnic European). Alsafix comercializeaza primul mortar chimic distribuit in Romania, rezistent la actiuni seismice Categoria 1.

De ce sa investesti in materiale scumpe si ineficiente, cand poti achizitiona la un pret avantajos ancore chimice pentru orice tip de fixare!

Ancore chimice sau cum sa obtii fixari de durata

Pe langa un proiect bine pus la punct, orice structura are nevoie de siguranta! Chiar daca prezenta lor pe piata materialelor de constructii din Romania este relativ noua, ancorele chimice s-au impus intr-un timp scurt gratie proprietatilor deosebite de fixare, fiind astazi elemente indispensabile acolo unde se doreste o fixare precisa si durabila.

Pentru cei care inca nu au facut cunostina cu acest produs extrem de eficient in lucrarile de constructie, ancorele chimice sunt un amestec de substante chimice care intaresc cand interactioneaza, realizand fixari in beton sau in alte materiale suport (fie ca este vorba de caramida ori piatra) a tijelor filetate sau a barelor de armatura.

Ancorele chimice sunt alcatuite dintr-o tija striata, amprentata sau filetata, prevazuta cu o ureche care se fixeaza in gaura folosind un compus chimic.

Care este secretul succesului ancorelor chimice? Gratie proprietatilor, acestea se utilizeaza acolo unde fixarile mecanice traditionale dau gres! Achizitionand ancore chimice, poti renunta fara nicio grija la ineficientele dibluri ori suruburi.

Odata montate, ancorele chimice sunt imposibil de smuls, motiv pentru care sunt utilizate cu precadere la constructii de linii de metrou, ancorare de plansee de pereti mulati, montaje de parapeti pe autostrazi si consolidari de fundatii la sali de sport de mari dimensiuni.

Si avantajele nu se opresc aici: ancorele chimice sunt recomandate in materiale cu goluri, in beton de consistenta slaba sau in gauri realizate prin carotare.

Alsafix- O gama completa de ancore chimice, la preturi avantajoase!

Cand spui ancore chimice, spui Alsafix! Daca vrei sa ai garantia ca lucrarile de constructii realizate se vor bucura de rezistenta odata cu trecerea timpului, asigura-te ca dispui de ancore chimice marca Alsafix!

Ancorele chimice prezente in oferta Alsafix realizeaza chiar si cele mai dificile fixari, putand fi utilizate si pentru prelungirea armaturilor. Mai mult decat atat, ancorele chimice Alsafix se pot monta fara probleme in gauri inundate sau in beton umed. Ancorele poti fi utilizate la fel de eficient atat la temperaturi ridicate, cat si la temperaturi scazute, mai exact, intre valori de -40 si +80 grade Celsius.

Cat despre durabilitate, ancorele chimice Alsafix au o durata de viata de peste 50 de ani!

Acum ca stii toate acestea, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi pagina noastra de internet si sa ne contactezi pentru a comanda ancore chimice sau alte produse marca Alsafix.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>