Echipamente Industriale
August 18, 2015 posted by Bianca Hau

Calitate Ireprosabila Fiecare Cilindru Pneumatic Comercializat de Firma P.H. Hidro Pneumatic

Calitate Ireprosabila Fiecare Cilindru Pneumatic Comercializat de Firma P.H. Hidro Pneumatic

Datorita anilor de experienta si a seriozitatii echipei, fiecare cilindru pneumatic distribuit de firma P.H. Hidro Pneumatic  este de o calitate ireprosabila, trecand cu brio orice test.

Compania P.H. Hidro Pneumatic distribuie de echipamente hidraulice si pneumatice Parker Hannfin, un concern american, lider mondial in ceea ce priveste productia acestor sisteme si componente, cu aplicatii in numeroase domenii si industrii.

P.H. Hidro Pneumatic  este un pion important al pietei din Romania inca din anul 1996, dobandind in timp experienta vasta in acest domeniu. Astazi compania este capabila sa raspunda cu success tuturor cerintelor in materie de echipamente hidraulice si pneumatice, punand la dispozitia clientilor sai o oferta variata de produse, servicii si solutii.

Pentru a-si atinge cel mai bine scopul, P.H. Hidro Pneumatic  a deschis pana in prezent reprezentante  in trei locatii din tara: Galati, Bucuresti si Sibiu. Aici clientii au parte de o gama variata de produse, de consultanta de specialitate si de service in perioadele de garantie sau postgarantie, precum si multe alte avantaje.

Cilindru pneumatic de la Parker doar prin P.H. Hidro Pneumatic

Daca sunteti in cautare de produse profesionale, performanta si care sa ofere eficienta maxima, atunci trebuie sa consultati oferta firmei P.H. Hidro Pneumatic. In materie de cilindri pneumatici, portofoliul de produse cuprinde numeroase modele, cu dimensiuni diferite, pentru ca fiecare sa aleaga in functie de cerinte si necesitati. Echipa firmei, cu o experienta vasta in domeniu, va ofera consultanta de specialitate sau mai multe informatii in legatura cu cilindrii pneumatici.

P.H. Hidro Pneumatic va pune la dispozitie cilindri pneumatici Parker, deoarece este unic distribuitor al produselor fabricate sub aceasta marca. Printre solutiile oferite in cadrul sectorului pneumatic, firma Parker Hannifin produce cilindri pneumatici recunoscuti pentru cel mai bun raport cost-calitate de pe piata din domeniu, oferind siguranta si eficienta pe care o confera aplicatiilor industriale si echipamentelor pneumatice in care sunt utilizati.

Ce alte produse va sunt oferite de P.H. Hidro Pneumatic?

Acumulatoare hidraulice

In oferta acestei companii se afla si acumulatoarele hidraulice pentru sistemele de acest gen specifice mai multor sectoare de activitate, sub forma mai multor modele, cu caracteristici tehnice diferite, la cele mai bune preturi de pe piata de profil. Utilizati acumulatoare hidraulice Parker pentru sporirea eficientei sistemelor de aceasta natura, si bucurati-va de rezultate pe masura asteptarilor si succes in afaceri.

Valve hidraulice
Tot in oferta de produse hidraulice se afla si modelele de valve hidraulice care sunt disponibile cu actionare manuala, electrica sau pneumatica, in functie de cerinte si necesitati. Isi gasesc intrebuintarea intr-o serie variata de industrii si domenii, iar in achizitionarea acestora va sta la dispozitie echipa companiei, care astfel se asigura ca efectuati cea mai buna alegere.

Pentru detalii si comenzi nu ezitati sa contactati echipa de profesionisti a firmei P.H. Hidro Pneumatic  prin intermediul site-ului, al numerelor de telefon sau al punctelor de lucru din Galati, Bucuresti si Sibiu pentru achizitionarea mai simpla si mai rapida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>