Instalatii
December 16, 2014 posted by Silvana Vorovenci

Cablu FTP la pret mic? Castel Distribution!

Cablu FTP la pret mic? Castel Distribution!

Ai nevoie de cabluri pentru reteaua de calculatoare? Vrei ca semnalul camerelor de supraveghre sa fie impecabil? Castel Distribution iti pune la dispozitie cablu FTP intr-o gama completa, atat pentru interior, cat si pentru exterior.

Cine suntem noi? Castel Distribution este o companie bucuresteana ce are ca principal domeniu de activitate distributia de instalatii catre multiple segmente, respectiv rezidential, retail si industrial de talie mica sau mijlocie. Pe scurt, Castel Distribution ofera solutii de la A la Z in materie de instalatii. Astfel, din oferta noastra poti opta pentru cablu FTP in mai multe variante si in mai multe dimensiuni.

Fie ca ai nevoie de cablu FTP pentru internet, fie pentru diverse sisteme inteligente de acasa sau de la birou, Castel Distribution iti sta la dispozitie nu doar cu produse de o calitate superioara, ci si cu preturi foarte avantajoase.

Cablul FTP prezent in catalogul nostru are conductorii inveliti intr-o folie exterioara de ecranare in vederea protejarii impotriva interferentelor externe. Folia exterioara a cablului are, totodata, rolul de conductor de impamantare. Cu alte cuvinte, cablurile FTP asigura durabilitate si randament maxim in diferite retele.

Cablu FTP- Pentru retele de la A la Z

Majoritatea retelelor sunt conectate prin fire sau cabluri care actioneaza ca mediu fizic  de transmisie in retea, transportand semnale intre calculatoare sau intre diverse tipuri de echipamente electrice.

Exista trei cabluri de cabluri, printre care: coaxial, torsadat si fibra optica.

Ce este un cablu torsodat si ce presupune?

Cablu torsadat este un tip de cablu care are in compozitia sa cupru. Intr-o definitie mai ampla, cablu torsadat este un tip de cablu des intalnit in care doi conductori sunt rasuciti unul in jurul celuilalt in scopul anularii interferentei electromagnetice ce cauzeaza diafonie (adica un cuplaj magnetic dintre conductoare si traseele conductoare de pe placile unui circuit  imprimat).

Cablu torsadat este utilizat atat pentru functionarea retelelor telefonice, cat si pentru cele de internet, fiind special conceput pentru a oferi protectie impotriva interferentelor cauzate  de celelalte perechi de fire din cablu.

La randul sau, cablu torsadat este impartit in doua categorii, si anume: cablu torsadat neecranat (cablu care are patru perechi de fire) si cablu torsodat ecranat (fiecare pereche de fire este acoperita de o folie metalica pentru a ecrana si mai bine zgomotul).

Ce este un cablu FTP?

Un cablu FTP este un cablu torsadat in folie, de o calitate superioara, pentru interior, destinat utilizarii in retele de calculatoare profesionale din interiorul cladirilor. In cazul utilizarii cablului FTP pentru transmisie video, folia de ecran trebuie conectata la impamantare, deoarece, avand metal in componenta sa, poate atrage mai repede fulgerele.

De unde comanzi cablu FTP?

Simplu: de la Castel Distribution, companie cu o experienta de peste 12 ani in domeniul comercializarii de instalatii pentru diferite sectoare, inclusiv comercializare de cabluri FTP.

Pe langa cablu FTP, din oferta Castel Distribution poti achizitiona si cablu incendiu sau alarma incendiu, prize UTP, fibra optica, acumulatori stationari, baterii, cablu electric, prize de pamant, benzi izolatoare, precum si multe alte produse de acest gen. Lucram cu furnizori importanti pe piata de profil, motiv pentru care, alaturi de noi, poti avea garantia calitatii.

Pentru a comanda cablu FTP, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>