Echipamente Industriale
March 31, 2015 posted by Olivia

Cablu FTP doar de la Castel Distribution

Lucrezi in domeniul instalatiilor si ai nevoie permanenta de produse de specialitate sau doar s-a intamplat sa se defecteze ceva la tine acasa si vrei sa iti rezolvi problema cat mai eficient si repede? Castel Distribution are mereu solutia potrivita pentru tine! Aflandu-se pe lista celor mai importanti distribuitori de echipamente pentru diverse sisteme de instalatii, Castel Distribution este o companie infiintata in anul 2002 si care a reusit, pana in prezent, sa ofere numai produse de calitate destinate mai multor tipuri de sisteme de instalatii.

Castel Distribution iti ofera o gama variata de produse printre care putem aminti de: alarma incendiu, prize UTP, fibra optica, cablu incendiu, baterii, acumulatori stationari, benzi izolatoare, prize de pamant, sisteme paratraznet, cablu electric, cablu FTP, tablouri generale de curent, aparataj clasic si modular, cabluri bransament etc.

Daca lucrezi in domeniul internetului, al supravegherii video, al securitatii sau al telefoniei probabil ca stii cat de importante sunt produsele performante, rezistente si calitative. In acest sens, daca esti in cautarea unui furnizor care sa iti livreze mereu doar produse superioare calitativ si sa iti ofere o gama completa si variata de echipamente, noi iti recomandam sa apelezi la firma Castel Distribution. De asemeni, de aici poti achizitiona cablu FTP la un pret foarte accesibil.

Achizitioneaza si tu cablu FTP de la Castel Distibution daca vrei sa inlocuiesti instalatia de cablu a computerelor din casa sau daca vrei sa schimbi instalatia veche de telefonie, deoarece doar acest tip de cablu iti ofera performanta necesara pentru a asigura o buna functionare a echipamentelor conectate.

Ce este un cablu FTP?

Un cablu FTP este un cablu de tip UTP a carui conductori sunt inveliti intr-o folie exterioara de ecranare a carei scop este acela de a proteja impotriva interferentelor provenite din exterior. De asemenea, aceasta folie esterioara care inveleste conductorii indeplineste si rolul de conductor de impamantare. Cablul FTP se mai numeste si cablu cu perechi rasucite in folie.

Datorita faptului ca acest tip de cablu are calitatea de a transmite cu acuratete semnalul electric, el este folosit in cazul tuturor instalatiilor si echipamentelor moderne, mai ales daca se doreste ca randamentul acestor instalatii sa fie unul ridicat. Dupa cum pot afirma si specialistii in domeniu, cele mai multe probleme in retea sunt cauzate de proasta functionare a dispozitivelor pasive sau chiar de defectarea acestora. Prin dispozitive pasivie intelegem cabluri, panouri, conectori si prize care trebuie sa fie foarte rezistente si calitative. Referitor la sistemul de cablu pentru retea, cel mai recomandat este sa folosesti un cablu FTP pentru a te bucura de avantajele acestuia ce constau in performanta si rezistenta necesara functioanrii echipamentului in parametri mai mult decat acceptabili.

Comanda si tu cablu FTP de la firma Castel Distribution si convinge-te de avantajele acestui tip de produs. Comanda se realizeaza prin efectuarea catorva click-uri iar coletul il veti primi in cel mai scurt timp posibil, indiferent de regiunea in care te afli. Pentru mai multe detalii vizitati pagina oficiala a companiei Castel Distribution.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>