Echipamente Industriale
January 7, 2015 posted by Lavinia Bilba

Cablu FTP cu sufa de la Castel Distribution!

cablu FTPPentru cei care vor un cablu FTP cu sufa, Castel Distribution ofera produse de acest tip la preturi accesibile. Compania vine in ajutorul celor care au nevoie de echipamente pentru instalatii electrice, de curenti slabi, termice sau de evacuare a apelor uzate. Echipa firmei distribuie o varietate de produse catre segmente diferite, de la rezidential si retail pana la cel industrial de talie mijlocie sau mica. Acest cablu FTP cu sufa este cel mai bun de pe piata, perfect adaptat pentru a raspunde nevoilor tale.

Nu ezita sa contactezi echipa firmei pentru a putea achizitiona astfel de produse in cel mai scurt timp posibil. Produsele oferite de Castel Distibution sunt realizate in concordanta cu normele din domeniu. Descopera cele mai bune cabluri FTP din oferta Castel Distribution. Cablurile sunt disponibile in mai multe modele, avand caracteristici distincte. Alege cablurile care se potrivesc cel mai bune aplicatiilor si nevoilor tale. Acest cablu poate fi oferit in role de 305 sau de 500m. Marcile cele mai cunoscute de astfel de produse sunt Q5+, Datamaxx si Well.

De ce sa optezi pentru cablu FTP cu sufa?

In primul rand, acest cablu FTP cu sufa se incadreaza in categoria instalatiilor de curenti slabi furnizate de Castel Distribution. Acest cablu este un cablu cu perechi rasucite de folie, care cuprinde conductor inveliti intr-o folie exterioara de ecranare pentru protejarea de interferentele externe. Acesti conductori au si rol de conductor de impamantare si detin in plus si o sufa. Cablul FTP cu sufa din oferta Castel Distribution este disponibil in mai multe modele, astfel ca il poti alege pe cel mai potrivit aplicatiilor tale. Cablurile servesc transportului energiei electrice in instalatii fixe, putand fi montate in interior, in canale de cablu sau in exterior, in pamant, in apa si sub actiunea directa a razelor de soare.

Cablul FTP cu sufa cat 5e, este construit din 8 conductori de cupru cu diametrul de 0,51 mm, torsadati, inveliti intr-o folie de aluminiu cu rol de ecran. Sufa are rolul de a sutine mecanic cablul. Mantaua poate fi realizata din PVC sau polietilena, iar cablul FTP se utilizeaza la exterior. In oferta firmei, cablul este disponibil in mai multe modele, fiecare cu caracteristici distincte pentru a se potrivi in intregime nevoilor clientilor. Comanda oricand doresti produsele si cantitatile de care ai nevoie la cele mai bune preturi si nu vei regreta alegerile facute.

Despre Castel Distribution!

Compania Castel Distribution distribuie o gama variata de produse, cum ar fi instalatii de tip rezidential, retail si industrial de talie mijlocie si mica. Pe langa cablu FTP cu sufa vei gasi in cadrul magazinului online si fibra optica, cablu incendiu sau alarma incendiu, prize UTP, baterii, cablu electric, prize de pamant, benzi izolatoare si altele. In plus, in cadrul firmei sunt disponibile produse variate in cadrul instalatiilor electrice, a instalatiilor curenti slabi, a instalatiilor sanitare si termice, dar si a celor de evacuare a apelor uzate. Acceseaza pagina de internet a firmei Castel Distribution si vei afla detalii suplimentare despre cablu FTP cu sufa si alte produse similare.

 

Datele de contact ale firmei Castel Distribution

Adresa firmei: Str. Lt. Maj. Av. Tanase Banciu, nr.14, Popesti-Leordeni

Telefon: 0722 995 519

Email: office@castel.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>