Uncategorized
August 28, 2014 posted by Silvana Vorovenci

Cabine modulare New Design Composite-Confort si rezistenta!

Cabine modulare New Design Composite-Confort si rezistenta!

Special construita pentru a fi transportata si montata oriune, cabina modulara este o solutie eficienta in cadrul constructiilor cu caracter sezonal. Urmeaza sa inaugurezi un santier de construtii si ai nevoie de un puct de paza sau de un birou confortabil? Comercializezi ziare si nu vrei sa investesti intr-o constructie costisitoare din materiale traditionale? Nimic mai simplu, alege cabine modulare si bucura-te de avantaje.

Cabinele modulare ofera o foarte buna izolare termica si fonica, sunt rezistente la factorii de mediu, pot fi accesorizate cu diverse instalatii pentru un plus de confort, si in plus, au o durata de viata ridicata.

Nu ai gasit inca un furnizor de cabine modulare care sa-ti ofere accesul nu numai la calitate ci si la tarife avantajoase? Apeleaza la New Design Composite, companie ce isi desfasoara activitatea in domeniul realizarii produselor pe baza de rasini poliesterice nesaturate si armate cu fibra de sticla sau alte materiale compozite. Astfel, din catalogul de produse pus la dispozitie de New Design Composite poti opta pentru diverse modele de cabine modulare, toate fabricate dupa cele mai exigente cerinte in domeniu, si oferite la preturi foarte mici.

New Design Composite comercializeaza cabine modulare pentru diverse utilizari, dar si cabine cu dus si toaleta individuala. Cabinele sunt prevazute cu usi si ferestre confectionate din profile de aluminiu, disponibile intr-o gama variata de culori.

Apeleaza la New Design Composite si descopera avantajele unor cabine modulare!

Cabine modulare-Confort pentru activitati sezoniere

Indiferent ca este vorba de un santier de constructii, un punct vamal, un centru de informare turistica sau un punct de paza, confortul nu trebuie sa lipseasca! Si cand spui confort te gandesti automat la utilitati, ambiant placut, si caldura. In multe situatii, insa, companiile care isi desfasoara lucrarile cu caracter sezonal nu acorda atentie acestor mici detalii, alegand alternative improvizate si deloc sigure pentru angajati. Cabinele modulare vin ca solutie optima pentru toti cei care isi doresc o constructie temporara, economa si foarte usor de instalat.

Cabinele modulare sunt confectionate din panouri alcatuite din placi duble de poliester, armate cu fibra de sticla la exterior si injectate in interior cu spuma poliuretanica, fapt pentru care o astfel de constructie provizorie ofera o izolare termica deosebita, precum si izolare fonica. Pe scurt, o cabina modulara este o constructie de tip ¨sandwich¨.

In general, cabinele modulare sunt prevazute cu prize, intrerupatoare, sigurante automate, lampi, armaturi si chiar instalatie pentru telefon, devenind astfel adevarate birouri mobile.

Doresti achizitionarea unor cabine modulare moderne, cu dotari complete? New Desgin Composite!

Avand o vasta experienta pe piata de prodil din Romania, New Design Composite este expert in materie de cabine modulare. Iti punem la dispozitie cabine modulare pentru orice tip de activitate provizorie si nu numai: paza, puncte de vanzare, birouri, fabrici, scoli, puncte vamale, gherete de politie, tonete de vanzare pentru ziare, servicii in aeroporturi, etc.

Cabinele modulare produse si distribuite de New Desgin Composite se remarca gratie materialelor de inalta calitate din care sunt confectionate, designului modern, izolarii perfecte, si nu in ultimul rand, gratie rezistentei maxime la coroziune.

In plus, cabinele oferite de New Desgin Composite nu se deterioreaza, se pot spala si curata foarte usor. In functie de necesitati, putem executa cabine modulare de diferite dimensiuni, cu accesorizari dintre cele mai diverse.

Pentru a comanda cabine modulare ieftine, acceseaza pagina noastra de internet si contacteza-ne.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>