Echipamente Industriale
November 5, 2014 posted by Lavinia Bilba

Cabine modulare de la New Design Composite!

cabine modulareCabinele modulare au cunoscut un avant in ultima perioada datorita avantajelor acestora fiind din ce in ce mai utilizate in diferite domenii de activitate. New Design Composite recomanda cabinele modulare de diferite tipuri, culori si modele. Acestea se bucura de o rezistenta in timp la intemperii si actiunea factorilor de mediu, mentinandu-si caracteristicile. In plus, acestea asigura confortul de care au nevoie beneficiarii. Preturile acestora cabine modulare sunt convenabile si ai garantia unor produse de calitate care sa respecte cele mai inalte standarde in domeniu.

New Design Composite este un formata dintr-un personal capabil si eficient care ofera celor interesati cele mai bune solutii pentru nevoile lor. Ascultand cererile clientilor, New Design Composite indeplineste cu succes orice exigenta si raspunde cu promptitudine oricarei solicitari. Vei putea primi in cel mai scurt timp informatii despre fiecare produs in parte, detalii tehnice, avantaje, preturi si sfaturi pentru nevoile tale. Cabinele modulare pot fi amplasate cu usurinta oriunde si pot fi mutate simplu dintr-un loc in altul. Aceste cabine modulare pot avea diferite dimensiuni si pot fi utilizate in multiple domenii de activitate.

New Design Composite prezinta avantajele cabinelor modulare!

New Design Composite confectioneaza cabine modulare din panouri de polistiren care este armat cu fibra de sticla la exterior. Pentru o izolatie corespunzator, cabina modulara este injectata la interior cu spuma poliuretanica. Cabinele modulare sunt construite in asa fel incat sa asigura o izolare corespunzatoare atat fonica, cat si termica. Structura acestei cabine modulare rezista foarte bine la coroziune si este tratata cu un invelis ce contine pigmenti speciali care asigura o protectie adecvata contra razelor solare. Cabina modulara este prevazuta cu usi si ferestre realizate din profile de aluminiu, care sunt disponibile intr-o varietate de culori. Produsele sunt prevazute cu sisteme de siguranta automate, intrerupatoare, lampi, prize si chiar instalatie de telefon pentru a asigura tot confortul necesar.

Produsele oferite se caracterizeaza pe confort, calitate si pret economic. Ele pot fi predate in scurt timp pentru a incepe de indata activitatea. Utilizand o singura cabina sau mai multe se pot realiza constructii cu caracter sezonal sau permanent avand ca destinatie puncte vamale, puncte de vanzare ziare si reviste, puncte de informatii si servicii, in aeroporturi, pentru paza in fabrici, scoli, cladiri de birouri si multe alte situatii. Usile si ferestrele se confectioneaza din profil de aluminiu vopsit in camp electrostatic si disponibile intr-o varietate de culori.

New Design Composite – asigura eficienta si adaptabilitate!

New Design Composite ofera numeroase produse cum ar fi cabine, toalete ecologice, containere pentru depozitarea deseurilor, statii de epurare, fose, separatoare, filtre, dar si servicii profesioniste de transport international, intern sau agabaritic. Compania se afla intr-o continua dezvoltare urmarind imbunatatirea si dezvoltarea produselor si serviciilor oferite. Fiecare serviciu este bazat pe eficienta, flexibilitate, rapiditate si adaptabilitate. Utilizand aceste produse ai garantia unor produse de calitate si a unor valori impuse de firma. Apeleaza la cei mai buni pentru siguranta unor produse de calitate si a unor preturi competitive, doar cu New Design Composite.

 

Datele de contact ale firmei New Design Composite

Adresa firmei: Bulevardul Petrochimistilor, Nr. 45, Pitesti

Telefon: 0248 217 850

Email: office@newdesigncomposite.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>