Echipamente Industriale
February 25, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Cabina de vopsit presurizata. 5 avantaje de top

Cabina de vopsit presurizata. 5  avantaje de top

In cazul unei vopsitorii, o cabina de vopsit presurizata este un echipament indispensabil. Aceasta cabina te va ajuta sa-ti faci treaba mult mai bine si mai usor, cu economie de timp, de solutii pentru vopsit, dar si de bani. Tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu Asimo Trading Prod pentru a intra si tu in posesia unei cabine de vopsit presurizata, o cabina moderna, fiabila, cu rezistenta deosebita si durata de viata mare, astfel incat sa te bucuri de toate avantajele unei investitii bine gandita.

Avantaje cabina de vopsit presurizata

 

Ce este o cabina de vopsit presurizata? Este un echipament profesional utilizat in vopsitorii sau in diverse alte domenii de activitate ce au la baza vopsirea de produse si articole de dimensiuni mari.

Ideea este ca in astfel de cabine vopsirea este perfecta, pe toate partile, uniforma si impecabila. Nu se realizeaza manual, ci automat, deci oamenii care se ocupa de vopsit nu intra in contact direct cu toate aceste produse chimice ce le pot afecta sanatatea. In plus, pretul de achizitie este bun, iar in timp te vei bucura de amortizarea investitiei.

O cabina de vopsit presurizata prezinta urmatoarele avantaje de top:

1. Este alcatuita dintr-o incinta presurizata care are la baza panouri modulare realizate din tabla zincata, ceea ce-i confera acestei cabine de vopsit presurizata robustete, rezistenta si durata mare de viata;

2. Interiorul cabinei presurizate contine un front aspirant sau chiar mai multe fronturi aspirante, in functie de model. Tavanul este filtrant – plenum – si introduce, dar si distribuie aer. De asemenea, camera de vopsit presurizata mai este alcatuita din 2 grupuri de presurizare – unul special conceput pentru camera de pulverizare a vopselei si un grup de presurizare pentru uscare -, dar si de generare de aer cald.

3. Cabina de vopsit presurizata este dotata cu un tablou de comanda pentru utilizare rapida si usoara, fara probleme;

4. Cabina presurizata este luminata la interior cu ajutorul unor lampi de neon;

5. Poti opta pentru cabine de vopsit presurizate executate din panouri de tip sandwich sau din tabla zincata, tu alegi modelul si materialele componente in functie de necesitatile tale.
Important de retinut este faptul ca o astfel de cabina de vopsit presurizata este alcatuita din: front aspirant, un filtru cu carbon activ, un ventilator centrifugal, o unitate de tratament aer, un plenum distributie aer, un ventilator de extractie a vaporilor solventi si o usa culisanta.

Fa si tu rost de o cabina de vopsit presurizata de la Asimo Trading Prod!

 

Pentru ca nu este usor sa gasesti de cumparat o cabina de vopsit presurizata, trebuie sa te adresezi specialistilor din domeniu. Acesti specialisti sunt cei de la Asimo Trading Prod. Compania, desi exista pe piata din Romania doar din anul 2013, deci este o echipa tanara, furnizeaza solutii din domeniul industrial complete si complexe tuturor celor care au nevoie.

Fiecare colaborare in parte este tratata cu seriozitate de catre echipa Asimo Trading Prod, ceea ce i-a facut recunoscuti pe piata de profil, cautati si apreciati pentru produsele si serviciile de calitate pe care le ofera la un pret competitiv.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege cabina de vopsit presurizata de la Asimo Trading Prod. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Asimo Trading Prod? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0752-116.266 sau trimite un e-mail pe adresa office@echipamenteexhaustare.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>