Industria Farmaceutica
December 25, 2014 posted by Lavinia Bilba

Butelii oxigen medical de la Tehnic Gaz!

7892487954cbb8ce9a45aefca97c91b5Pentru cei care doresc sa achizitioneze butelii oxigen medical, Tehnic Gaz ofera o varietate de produse destinate sectorului medical. Ia legatura cu reprezentantii firmei Tehnic Gaz pentru a achizitiona astfel de echipamente pentru pacientii pe care ii tratezi sau pentru rudele si cunoscutii tai. Poti achizitiona astfel de produse chiar si pentru uzul propriu. Echipa firmei va raspunde cu promptitudine, seriozitate si profesionalism oricarei solicitari, oferindu-ti cele mai bune solutii, urmarind sa obtina satisfactia deplina. Numeroasele colaborari dezvoltate de-a lungul timpului denota capabilitatea si responsabilitatea echipei Tehnic Gaz, fapt care ii incanta pe fiecare din clienti. Afla care sunt avantajele unor butelii oxigen medical.

Oxigenul reprezinta 21% din atmosfera terestra cu un rol extrem de important- de a sustine viata. Compania Tehnic Gaz din Buzau iti poate satisface cerintele si necesitatile de fiecare data cand este vorba de astfel de echipamente. Indiferent ca este vorba de utilizarea buteliilor pentru dotarea ambulantelor, echipajelor de urgenta sau pentru utilizarea personala sub forma de tratament, buteliile de oxigen medicinale sunt o solutie foarte buna. Buteliile de oxigen medical comercializate respecta standardele impuse, iar dupa golire, butelia se reincarca. Autonomia unei butelii este mai mare sau mai mica in functie de capacitatea ei in litri sau debitul de oxigen consumat.

De ce sa optezi pentru butelii oxigen medical?

Intrucat oxigenul este responsabil de combustia materialelor, ele se utilizeaza in diferite aplicatii industriale, cum ar fi industria alimentara, productia si prelucrarea metalelor, industria chimica, industria celulozei si hartiei, petroliere si a sticlei. In plus, acestea sunt extrem de utile in domeniul sanatatii si cel de productie a energiei. Produsele sunt disponibile in diferite volume pentru a acoperi necesitatile fiecaruia. Pentru comenzi butelii oxigen medical sau pentru aflarea unor informatii pe care le consideri necesare sau utile, contacteaza echipa firmei. Acestia vor avea grija sa proceseze solicitarile cu maximum de atentie si rapiditate.

Buteliile pot fi de 5, 10, 20, 40 sau 50L, cele mai utilizate fiind de 10L pentru uz personal. Utilizarea unei astfel de butelii implica si dotarea acesteia cu un dispozitiv de reducere a presiunii din butelie la o presiune care permite respiratia normala care se numeste regulator de presiune. Din ce in ce mai utilizata, oxigenoterapia este un tratament prin imbogatirea in oxigen a aerului inspirat. Ea poate fi utilizata temporar pentru afectiunile acute, sau pentru timp indelungat si zilnic pentru cele cronice. Tratamentul poate ameliora imediat starea si calitatea vietii subiectului, iar pe termen lung, evolutia bolii.

Despre Tehnic Gaz!

Compania din Buzau ofera tuturor persoanelor o varietate de produse la preturi accesibile. Avand certificarile necesare pentru realizarea de inspectii periodice si reevaluari, echipa firmei poate stabili conformitatea la buteliile pentru gaze comprimate, lichefiate si dizolvate conform Uniunii Europene. Personalul firmei este autorizat sa ofere solutii pertinente care vor fi in acord cu cerintele si necesitatile tale. Pe langa butelii oxigen medical, vei gasi in cadrul firmei si gaze medicinale si de laborator, butelii pentru gaze lichefiate si tehnice, precum si instalatii pentru stins incendii cu intergen si dioxid de carbon. Apeleaza acum la Tehnic Gaz pentru orice intrebari, produse si servicii ai avea nevoie.

 

Datele de contact ale firmei Tehnic Gaz

Adresa firmei: Horticolei, nr. 58, Buzau

Telefon: 0727 736 023

Email: office@tehnicgaz.com.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>