Industria Farmaceutica
January 9, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Butelii oxigen medical. 5 avantaje de top de la Tehnisting

Butelii oxigen medical. 5 avantaje de top de la Tehnisting

Intelegerea cerintelor respiratorii, dar si a celor de aspirare asigura grija pentru pacient, grija care trebuie sa se afle pe primul loc pe lista de prioritati a medicilor. In acest sens, medicii si spitalele sunt obligati, daca nu prin lege, cat prin constiinta, sa ofere pacientilor servicii de calitate, cat si echipamente, utilaje si produse de calitate care sa le salveze vietile. Astfel, butelii oxigen medical de la Tehnisting sunt echipamente indispensabile pentru orice spital si clinica ce se respecta. Insa, pe langa echipamente de calitate, personalul spitalului sau al clinicii trebuie sa fie competent si perfect implicat in actul medical pentru ca lucrurile sa nu scape de sub control.

Ce sunt si la ce folosesc butelii oxigen medical?

 

Butelii oxigen medical sunt produse indispensabile si se folosesc in domeniul medical, in special in clinici si in spitale. Pentru ce se folosesc? In resuscitarea si salvarea pacientilor. Ele se utilizeaza impreuna cu regulatoarele de presiune si sunt usor de folosit, salvand vietile pacientilor care au probleme.

De regula, presiunea de umplere este de 200 de bar, iar dimensiunile standard sunt cuprinse intre 2 si 50 de litri. Buteliile cu oxigen medical mai mari se folosesc pentru terapia cu oxigen. De asemenea, butelii oxigen medical sunt transportabile si sunt potrivite chiar si pentru asistenta medicala mobila, asistenta pacientilor fiind de scurta durata, insa deosebit de eficienta.

Top 5 avantaje butelii oxigen medical de la Tehnisting

 

Pentru toti cei care doresc sa cumpere butelii oxigen medical, Tehnisting este firma potrivita. Cine este Tehnisting? O renumita companie din Buzau care fabrica si distribuie diverse echipamente, consumabile, accesorii, dar si instalatii utilizate cu succes pentru gazele tehnice, oxigenul medical sau alte gaze folosite in domeniul sudurii.

In ceea ce priveste butelii oxigen medical, Tehnisting are 2 propuneri pentru tine:

1. Butelii oxigen medical. In aceasta categorie se intalnesc butelii oxigen medical de 5 litri, 10, 20, 40 si 50 de litri. Inaltimea variaza, insa calitatea este excelenta.

2. Butelii oxigen medical dotate cu sistem Viproxy. Acestea sunt butelii de capacitate mica, de 5 si 10 lietri, presiunea de lucru si cea de proba hidraulica variind in functie de model. Si inaltimea buteliei variaza in functie de modelul pe care-l alegi.

Deci, printre cele mai mari avantaje butelii oxigen medical de la Tehnisting se numara:

1. Calitatea indiscutabila a buteliilor;

2. Varietate impresionanta de butelii, avand capacitati diferite in functie de nevoile fiecaruia in parte;

3. Tehnisting iti ofera utilizare usoara a buteliilor;

4. Preturile de achizitie sunt accesibile;

5. Deoarece vorbim despre produse periculoase, Tehnisting iti ofera si transportul in deplina siguranta a buteliilor oxigen medical, fiind autorizata ADR pentru acest gen de servicii, asa incat tu poti fi pe deplin linistit in aceasta privinta.

Daca ai nevoie si de alte produse si accesorii pe care sa le utilizezi in domeniul medical – borcane de colectare, regulatoare de vacuum, debitmetre, umidificatoare, evacuari pentru gaze, furtunuri flexibile, masca de oxigen, carucioare, stative de inox, ventilatoare sau panouri pentru ambulante – Tehnisting iti sta la dispozitie cu produse de calitate superioara, fabricate in Romania, perfect adaptate nevoilor tale!

Daca vrei sa te bucuri si tu de calitate, alege butelii oxigen medical de la Tehnisting. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Tehnisting? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0727-736.023 si 0727-736.029 sau trimite un e-mail pe adresa office@tehnisting.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>