Echipamente Industriale
November 19, 2014 posted by Silvana Vorovenci

Butelii gaze industriale? Apeleaza la un specialist: Tehnic Gaz!

Butelii gaze industriale? Apeleaza la un specialist: Tehnic Gaz!

Cauti un furnizor de butelii gaze industriale? Vrei sa ai accesul la echipamente performante si in acelasi timp, sigure? Nicio problema, apeleaza la Tehnic Gaz, societate din Buzau care activeaza in domeniul gazelor tehnice, oferind clientilor o gama larga si diversificata de produse, la preturi avantajoase. Astfel, din oferta Tehnic Gaz poti alege butelii gaze industriale furnizate atat la presiuni inalte, cat si la presiuni joase.

Tehnic Gaz comercializeaza butelii gaze industriale de diferite volume, astfel ca poti opta pentru solutia de care ai nevoie. Buteliile puse la dispozitie pot fi utilizate in diferite domenii si industrii, printre care: prelucrari metalice, in chimie, metalurgie, industria alimentara, medicina, industria energetica si protectia mediului. Toate buteliile permit o exploatare in deplina siguranta, fiind concepute dupa cele mai riguroase standarde in domeniu.

Buteliile sunt realizate din materiale capabile sa reziste chiar si celor mai inalte presiuni, ceea ce inseamna randament, fiabilitate si nu in ultimul rand, durabilitate. Mai mult, fiecare butelie este prevazuta cu o valva adaptata tipului de gaz si cerintelor legate de presiune.

Contacteaza Tehnic Gaz si comanda butelii gaze industriale, la preturi excelente!

Butelii gaze industriale – Siguranta si productivitate

Gazele industriale sunt furnizate in butelii, care difera in functie de proprietatile gazului. Unele dintre acestea sunt furnizate la presiuni inalte, in timp ce altele sunt disponibile numai la presiuni joase. Oxigenul, azotul, argonul, hidrogenul, acetilena si heliul sunt depozitate in butelii confectionate din materiale extrem de rezistente, ceea ce garanteaza siguranta in exploatare.

Exista mai multe tipuri de butelii industriale, printre care: butelii pentru gaze tehnice, butelii pentru acetilena dizolvata, butelii pentru dioxid de carbon, etc. In general, buteliile industriale sunt utilizate in procese de sudare, taiere, in medicina, in industria chimica, aplicatii industriale si de laborator si multe altele. Unele gaze sunt lichide la temperatura camerei si sunt stocate la presiuni joase, in butelii din otel sau in butelii confectionate din materiale compozite.

Rigurozitatea in productie si sistemul de control al calitatii sunt garantia valorii superioare si a sigurantei in utilizarea gazelor pentru orice tip de industrii. Buteliile industriale sunt disponibile cu mai multe dimensiuni, in functie de fiecare aplicatie in parte. Rata consumului si debitul sunt criterii esentiale in alegerea dimensiunii ideale.

Specificatiile referitoare la calitatea suprafetelor interioare ale peretilor recipientilor si la intretinerea buteliilor inseamna mentinerea caracteristicilor produselor pe care acestea le contin, constante pentru perioade indelungate de timp.

Tehnic Gaz – Butelii gaze industriale, intr-o gama completa

Tehnic Gaz ofera tehnologii avansate pentru furnizarea gazelor industriale, precum si solutii de livrare flexibile. Pentru gazele tehnice si cele industriale, cum este argonul, oxigenul, azotul, heliul si dioxidul de carbon, compania Tehnic Gaz iti propune butelii de diferite capacitati (2 l, 5 l, 10 l, 20 l, 40 l, 50 l) si presiuni (intre 150-300 bar), in functie de aplicatii. Aceste butelii sunt prevazute cu robinete de inchidere, care trebuie sa functioneze in conditii extreme, cu valori de temperatura cuprinse intre +65 grade Celsius vara si -40 grade Celsius iarna.

Fiind o societate autorizata ISCIR si recunoscuta de ISCIR CERT, Tehnic Gaz presteaza servicii de inspectie tehnica periodica pentru buteliile care au iesit din scadenta. Personalul nostru este instruit si autorizat astfel ca serviciile oferite  sunt intodeauna la cele mai inalte standarde.

Pentru a comanda butelii gaze industriale, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>