Industria Energetica
May 18, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Bobinaj motoare electrice cu Electroserv

Bobinaj motoare electrice cu Electroserv

Ai nevoie de servicii de bobinaj motoare electrice sau rebobinaj motoare electrice? Electroserv din Bucuresti iti pune la dispozitie serviciile sale nu numai pentru capitala, ci pentru intreaga tara, oferind servicii de top, la standarde ridicate de calitate, precizie, seriozitate si preturi de exceptie. Cei 20 de ani de experienta in domeniu au facut ca Electroserv sa devina cu nume cu renume in Romania si toti cei care au nevoie de acest gen de servicii si-au gasit un partener de incredere!

Verificare bobinaj motoare electrice

 

Motoarele electrice sunt testate si verificate din punct de vedere functional. Ce presupune acest lucru? Este important sa cunosti procedura specifica prin care un motor poate fi testat luandu-se in considerare modul de conectare a bobinelor, cat si modul de alimentare al acestora.

Inainte de a incepe sa testezi bobinele este important sa realizezi si o inspectie generala, vizuala, a motorului electric. In prima faza se deconecteaza alimentarea de la reteaua electrica si abia apoi vei urmari urmatoarele aspecte esentiale:

1. Roteste cu mana arborele motorului electric si observa daca acesta se roteste cu dificultate;

2. Sunt elementele componente ale carcasei motorului electric in stare buna?;

3. Este important ca motorul sa nu prezinte urme de inundare cu grasimi, ulei sau apa;

4. In cutia de borne nu trebuie sa fie prezente semne de carbonizare.

In cazul motoarelor asincrone trifazate acestea pot prezenta defecte precum scurtcircuit intre bobine, bobinaj intrerupt, bobina scurticircuitata la pamant sau bobinaj in scurtcircuit.

Rebobinarea se refera la inlocuirea bobinajului armaturilor polare situate pe stator sau rotor. Se va folosi un conductor emailat din cupru dublu izolat, dar si materiale electroizolante de inalta clasa.

Bobinaj motoare electrice pentru orice tip de motor

 

Ai nevoie de servicii de bobinaj motoare electrice sau de servicii de rebobinare indiferent de tipul motorului electric? Electroserv din Bucuresti este compania care se ocupa cu prestarea de astfel de servicii la standarde inalte de calitate oferindu-ti transport, cat si asistenta tehnica in momentul punerii in functiune a motorului electric bobinat. De asemenea, beneficiezi si de garantie, si de post-garantie.

Cu o experienta de peste 20 de ani, Electroserv realizeaza lucrari de bobinaj pentru o serie variata de motoare electrice:

1. De la 0,25 KW la 1000 KW;

2. Pompe submersibile;

3. Transformatoare;

4. Convertizori de sudura;

5. Ventilatoare;

6. Aparate de sudura;

7. Hidrofoare;

8. Motoare pentru lift;

9. Compresoare.

Bobinarea motoarelor electrice se realizeaza in atelierele companiei din Bucuresti, motoarele fiind preluate din toata tara. In unele cazuri – depinde aici de caracteristicile tehnice ale motorului ce s-a defectat, cat si de natura defectiunii – transportul este oferit din partea casei.

De ce sa alegi Electroserv pentru servicii de bobinaj motoare electrice? Pentru ca este vorba despre un serviciu prestat non stop de catre o echipa de profesionisti, beneficiezi si de o experienta de foarte multi ani in acest domeniu, an de an echipa Electroserv realizand cate 5500 de astfel de lucrari de exceptie.

Indiferent de tipul de lucrare de care ai nevoie, cat si de valoarea acesteia, Electroserv isi trateaza clientii in mod egal, cu promptitudine, profesionalism si seriozitate maxima. De asemenea, preturile practicate de catre Electroserv sunt dintre cele mai atragatoare.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege bobinaj motoare electrice de la Electroserv. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Electroserv? Pentru detalii, suna la numarul 0733-171.871 sau trimite un e-mail pe adresa contact@bobinajmotoare.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>