Industria Lemnului
August 29, 2014 posted by Zorina Constantinescu

Biochem A iti ofera Zendol B, pentru tratarea lemnului!

Biochem A iti ofera Zendol B, pentru tratarea lemnului!

Lemnul este unul dintre cele mai utilizate materiale, intr-o gama vasta de domenii, cum ar fi: constructii, industria mobilei, fabricarea unei game vaste de produs epentru casa si gradina si multe altele. De-a lungul timpului, specialistii in prelucrarea lemnului au dezvoltat o gama vasta de metode prin care sa prelungeasca durata de viata a acestui material, transformandu-l astfel in solutia ideala pentru o gama vasta de aplicatii. Astfel, in prezent, indiferent de domeniul in care iti doresti sa utilizezi acest material, ai la dispozitie o multitudine de solutii prin care sa previi biodegradarea acestuia. In cazul in care te aflii in cautarea unei solutii eficiente pentru a trata lemnul, iti recomandam sa arunci o privire peste produsul Zendol B, pus la dispozitia ta de compania Biochem A!

Ce este Zendol B si de ce este acest produs o solutie ideala pentru tratarea lemnului?

Zendol B este un produs utilizat pentru protejarea lemnului impotriva unei game vaste de efecte daunatoare. Aceasta solutie are un spectru de actiune extrem de larg ain domeniul tratarii lemnului, putand fi utilizat cu succes pentru mai multe tipuri de lemn. Avantajul numarul 1 al produsului Zendol B este eficienta biocida extrem de mare; cu ajutorul acestuia, te poti asigura ca lemnul tratat va beneficia de o durata de viata mult mai lunga!

Zendol B este o solutie extrem de puternica, eficienta impotriva unei serii vaste de insecte xilofage si mucegaiuri lignicole. Cu alte cuvinte, aceasta solutie va apara lemnul atat de fungi, cat si de insecte, motiv pentru care nu va mai fi necesara utilizarea altor substante cu rol similar. Zendol B este in topul produselor de acest tip, fiind singura substanta cu o raza de actiune atat de vasta.

In ce tipuri de aplicatii poti utiliza Zendol B? ei bine, acest produs protejeaza mai multe tipuri de lemn impotriva biodegradarii, incepand cu cheresteaua de fag aburita si continuand cu fag proaspat debitat, dar si cherestea de rasinoase, busteni, lemn de rasinoas eproaspat debitat, cioate, lemn utilizat in constructii si multe altele.

Alege Zendol B : un produs superior din p[unct de vedere calitativ, disponibil in schimbul unor preturi avantajoase, pus la dispozitia ta de Biochem A!

Biochem A le vine in ajutor tuturor producatorilor din industria lemnului, oferindu-le o solutie sigura si eficienta in scopul tratarii acestuia: Zendol B. Aplicat in doze mici, acest produs va fi extrem de eficient in scopul protejarii lemnului. Desigur, dozarea difera in functie de modul de aplicare. Zendol B poate fi aplicat prin mai multe metode:

-          Aplicare prin imersie

-          Aplicare prin amestecare cu apa

-          Aplicare prin realizarea unui tratament la suprafata

Biochem A iti pune la dispozitie solutia Zendol B in schimbul unor preturi extrem de avantajoase, potrivite oricarui buzunar; astfel, indiferent de domeniul in care urmeaza a fi utilizat lemnul tratat, te poti asigura ca vei obtine cele mai bune rezultate, fara a investi sume foarte mari de bani,

Alege acum Zendol B si elimina riscul biodegradarii, cu ajutorul unui produs superior din punct de vedere calitativ, oferit de compania Biochem A! pentru a obtine mai multe informatii despre produsele mentionate in acest articol sau pentru a ne solicita ajutorul, te asteptam in cadrul platformei online www.biochema.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>