Industria Alimentara
July 28, 2014 posted by Lavinia Bilba

Benzi transportoare industria alimentara la Facility Distrib!

benzi transportoare industria alimentaraDaca vrei sa achizitionezi benzi transportoare industria alimentara la preturi avantajoase, Facility Distrib ofera produse de cea mai buna calitate. Facility Distrib iti ofera toate cele necesare atunci cand vine vorba de benzi transportoare pentru industria alimentara. Servicii de distributie, proiectare, montare, furnizare de piese de schimb si recomandari pentru intretinere si dotari, oferite de specialisti in domeniu. Facility Distrib ofera proiectare si montare de benzi transportoare de cea mai buna calitate. Societatea iti asigura benzi transportoare de calitate pentru ca procesele tale din industria alimentara sa se desfasoare eficient si cu un minim de blocaje.

Benzile transportoare sunt elemente esentiale in cadrul unei industrii, ce faciliteaza procesul de transport, evitand astfel transmiterea din mana in mana sau deplasarea angajatilor dintr-un punct in altul, pe scurt timpii morti sunt eliminati si productia este maximizata. Alege si tu tipul de banda transportoare de care ai nevoie, specifica materialul, dimensiunile sau alte proprietati pe care vrei sa le aiba si compania Facility Distrib se va ocupa de executia produsului perfect. Domeniile de activitate in care se pot utiliza aceste benzi sunt multiple: fabrici de sticla, de paine, produse de patiserie si altele.

Despre benzi transportoare industria alimentara!

Transportoarele din industria alimentara pot fi sub forma de banda, role sau cu lanturi (inox sau modulare). Cele sub forma de banda sunt potrivite pentru transportarea produselor pe o cale mai lunga, in liniile de imbuteliere sau in alte aplicatii unde alimentele trec prin mai multe faze. Ele sunt compuse din mai multe piese ce trebuie asamblate cu respectarea specificatiilor producatorului. Daca ai nevoie de benzi transportoare in industria alimentara, compania Facility Distrib ti le poate oferi in mai multe formate, la dimensiuni si cu materiale potrivite echipamentelor pe care le detii si articolelor pe care le fabrici. Proiectarea benzilor transportoare implica actiuni precum calculul benzilor cu diverse transmisii de putere si recomandari cu privire la materialele de fabricatie.

Facility Distrib are sediul in Bacau si poate executa transportoarele si lipirea lor la fata locului. In procesul de proiectare se ia in considerare specificul activitatii tale, nivelul de exploatare, vitezele de rulare, greutatile produselor ce vor fi transportate si alte aspecte importante. Exista doua tipuri de benzi si anume: inchise si deschise. Spre deosebire de cele inchise care sunt cu circuit inchis, cele deschise pot transporta materialele sau obiectele respective catre alte operatiuni de productie.

Cine ofera benzi transportoare industria alimentara?

Cu sediul in Bacau, compania Facility Distrib este importator si distribuitor al unei game impresionante de echipamente, piese, accesorii si consumabile utile in cadrul sectorului industrial. Pentru acestea, poti solicita orice fel de recomandari si chiar servicii de proiectare pentru a iti putea furniza solutii personalizate. Compania ofera solutii eficiente pentru desfasurarea in conditii optime a proceselor de productie si nu numai. Produsele furnizate sunt de calitate superioara, utilizarea lor garantandu-ti obtinerea unui randament ridicat al utilajelor si a unor rezultate pe masura asteptarilor. Pentru informatii suplimentare acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Facility Distrib.

 

Datele de contact ale firmei Facility Distrib

Adresa firmei: Str. Gh. Donici, Nr. 1 BIS, Bacau

Telefon: 0371 159 978

Email: office@facilitydistrib.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>